Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a novellámró...

Mi a véleményetek a novellámról? (7x)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezúttal is érdekelne, hogy mit gondoltok a történetemről. Bármihez jöhet tanács: fogalmazáshoz, történetvezetéshez, karakterhez, leíráshoz...

Néhány emberrel már olvastattam, mindenki más véleménnyel volt róla, mert elég szokatlan véget ért. Ti mit szóltok hozzá?

Cím: Eltűnés

(1250 szó)

Olykor a rendőrségen is kapnak olyan ügyeket, amire nem létezik magyarázat. Legalább is az egyik felére biztosan nem.

[link]

2021. jún. 26. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Gec*re lényetelen
2021. júl. 1. 07:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Rendben, kihúztam a járőröket, az erdőt (így egy része nagyon más lett), kihúztam az erőltetett részeket és dolgoztam a hangulaton. Szerintetek milyen lett? Javítanom kéne még valamin? Ha a hangulaton, akkor azon hogyan érdemes, mert én próbálkoztam.

[link]

2021. júl. 1. 20:59
 13/14 TR75 ***** válasza:
100%

Én három kisebb változtatást javasolnék.

1.) A "Csak... valami közeleg" kezdetű részt kihagynám (3 mondat). Helyette simán lehetne egy "Nagyon rossz érzésem van.", vagy hasonló. Szerintem ezt sem érdemes túlmagyarázni. Esetleg a "nagyon"-t lehetne kurzívval kiemelni, mintha a lány hangsúlyozná.

2.) A "Ritkán látom ilyennek"-nek nincs értelme, ha telefonon beszélgetnek. Vagy átírhatnád valami hasonlóra látás nélkül :-)

3.) "Az ugyanaz, amiben..." szerintem fölösleges, agyonüti a misztikumot.

De amúgy határozottan jobb az új változat.

2021. júl. 1. 21:48
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor kihúztam azt a zsigeres mondatot, és így a három mondatból lett egy: Csak nagyon rossz érzésem van.

A "Ritkán látom ilyennek" fel sem tűnt, de köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem. Átírtam "Ritkán viselkedik így"-re.

Az utolsó dolgot pedig akkor kihúztam.

2021. júl. 1. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!