Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerinted nehéz regényt írni?

Szerinted nehéz regényt írni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztál már vele? Milyen regényt nehezebb, és milyet könnyebb? Aki megírt egy regényt, az lehet rá büszke?

tegnap 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bárki lehet büszke a saját alkotásaira, még ha nem is regény.

Amúgy szerintem egyén függő, én többnyire verseket, novellákat írok, de fejben (évek óta csiszolom), van egy egész jó ifjúsági regényem, csak lusta vagyok neki ülni, foglalkozni vele.

tegnap 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Aki tud papírra szavakat leírni, meg történeteket kitalálni, az tud regényt írni.

Ez könnyebb.

De jó regényt írni, amit el is akarnak olvasni az emberek? Ezt jóval nehezebb.

A büszkeség meg relatív. Mindneki látja a saját alkotásában a hibát, pláne 5-10 év elteltével.

Egy pár cringe korai írása mindenkinek van.

tegnap 19:19
 3/4 anonim válasza:
100%
Sok fiatal regényíró van. Kell hozzá kitartás, kreativitás, ne add fel, mikor úgy érzed nem tudod folytatni. Mindenképp lehetsz rá büszke, hisz Te dolgoztál vele és a Te munkád
tegnap 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kiadóban dolgozom. Lehet, el vagyunk átkozva, mert sok magánkiadást gondozunk, de legtöbb vállalhatatlan.
tegnap 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!