Milyen más visszatérő elemek vannak még Leiner Laura könyveiben?
Annyira viccesnek gondolom, hogy ezek a dolgok majdnem minden könyvében szerepelnek. Szerintem ezek mind Laura személyiségéből épülnek és muris ahogy belecsempészi őket a főszereplőkbe.
- bogár és egyéb csúszómászó utálat: leginkább Bexiben de az összes többi főszereplőjében is megvan az írtózat mindenféle csúszómászó dologtól
- erősen megszorítani valakinek a csuklóját az egyik legnagyobb erőszak amit lány ellen el lehet követni - de tnyleg gyakorlatilag minden könyvében ha erőszakos szituáció van akkor a jelen lévő lánykarakter ellen a brutális erőszak mindig az hogy a "gonosz" karakter erősen megszorította a csuklóját. (nekem ez olyan furcsa)
-nutellaimádat - oké szerintem ezt nem kell részletezni
- (szintén bunyókban) valakinek mindig le kell fejelnie valakit - ez is olyan érdekes számomra, mert a fejelés szerintem pont nem egy olyan klasszikus verekedős technika
+ ezt csak érdekesnek gondolom, hogy a legtöbb könyvében van egy kistesó aki fontos, vagy a főszereplőé vagy egy fontos mellékszereplőé, ez szerintem azért érdekes mert Laura és Linda között Laura a kisebb és mégis a könyveiben a nagyteső szerepét írja meg gyakrabban.
++van még egy csomó ami nekem így szembeötlött, kiváncsi vagyok ti miket vettetek észre?
Mit gondoltok ezekről?
Oké, de a Rajmund?
Egyébként én is észrevettem egyet:
A főszereplő csaj alig alig sminkel (vagy mint Reni, sosem), a negatív lánykarakterek meg úsznak a vakolatban (Viki, Márk barátnői, a-s lányok).
Ja, és hogy minden karakterhez kötődik valahogy a zene.
Vivi nem negatív karakter. Csupán a széplány.
Amúgy a Rajmund se furcsa név
Nem VIVI, hanem VIKI. SzjG.
Minden főszereplő budapesti
A legtöbb szereplő egyke, ha van is testvére valakinek, akkor is csak egy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!