Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen más visszatérő elemek...

Milyen más visszatérő elemek vannak még Leiner Laura könyveiben?

Figyelt kérdés

Annyira viccesnek gondolom, hogy ezek a dolgok majdnem minden könyvében szerepelnek. Szerintem ezek mind Laura személyiségéből épülnek és muris ahogy belecsempészi őket a főszereplőkbe.

- bogár és egyéb csúszómászó utálat: leginkább Bexiben de az összes többi főszereplőjében is megvan az írtózat mindenféle csúszómászó dologtól

- erősen megszorítani valakinek a csuklóját az egyik legnagyobb erőszak amit lány ellen el lehet követni - de tnyleg gyakorlatilag minden könyvében ha erőszakos szituáció van akkor a jelen lévő lánykarakter ellen a brutális erőszak mindig az hogy a "gonosz" karakter erősen megszorította a csuklóját. (nekem ez olyan furcsa)

-nutellaimádat - oké szerintem ezt nem kell részletezni

- (szintén bunyókban) valakinek mindig le kell fejelnie valakit - ez is olyan érdekes számomra, mert a fejelés szerintem pont nem egy olyan klasszikus verekedős technika

+ ezt csak érdekesnek gondolom, hogy a legtöbb könyvében van egy kistesó aki fontos, vagy a főszereplőé vagy egy fontos mellékszereplőé, ez szerintem azért érdekes mert Laura és Linda között Laura a kisebb és mégis a könyveiben a nagyteső szerepét írja meg gyakrabban.

++van még egy csomó ami nekem így szembeötlött, kiváncsi vagyok ti miket vettetek észre?

Mit gondoltok ezekről?

2021. jún. 8. 21:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A Virág és Napsugár nem annyira szoktalan nevek. A másiik kettő meg becenév.
2021. jún. 9. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Oké, de a Rajmund?

Egyébként én is észrevettem egyet:

A főszereplő csaj alig alig sminkel (vagy mint Reni, sosem), a negatív lánykarakterek meg úsznak a vakolatban (Viki, Márk barátnői, a-s lányok).

Ja, és hogy minden karakterhez kötődik valahogy a zene.

2021. jún. 10. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Vivi nem negatív karakter. Csupán a széplány.

Amúgy a Rajmund se furcsa név

2021. jún. 10. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
nekünk nem az persze. a könyvben is megosztó.
2021. jún. 10. 19:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem VIVI, hanem VIKI. SzjG.

2021. jún. 10. 19:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

ja ő, igen

2021. jún. 10. 19:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
elnéztem
2021. jún. 10. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Minden főszereplő budapesti

A legtöbb szereplő egyke, ha van is testvére valakinek, akkor is csak egy

2021. jún. 22. 23:27
 19/20 anonim ***** válasza:
65%
ezek azért visszatérő elemek, mert Laura fantáziája kb ennyiben ki is merül.
2021. nov. 27. 19:07
 20/20 anonim ***** válasza:
82%
19 vagy ez vagy újraírja a könyveit.. Copy paste módon ír inkább szerintem. Szeintem újaolvassa a jegyeteit és az alapján sablonszövegeket ír a tiniknek. HA olvastad a más tmájú könyveit tudod , ogy másképp is tudna ő írni ha akrna , de erre van kereslet.
2021. nov. 27. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!