AZ iov 2. triológiájában a 2. könyvben(higgynekem) Spoiler, kinek hány pontot adtál volna a tehetségkutatón? csak aki olvasta
Aszerint, ahogyan a leírás alapján elképzeltem
10 pont: pink - mazsorett - egészen szédületes produkciót rakott össze az agyam Panna előadásáról, szóval bennem ez maradt meg leginkább.
9: szürke - korlát
8: világoskék - sztepptánc
7: piros - Sára tánca - hozzám annyira nem áll közel ez a hip-hop / shuffle féle mai mainstream tánc, nem az én műfajom. Fenékrázás, rángatózás, meg moonwalkolás, engem annyira nem emel fel, ettől függetlenül biztosan tényleg nagyon tehetséges benne.
6: bézs - kosár (Andi)
5: világosbarna - furulya - Azért, mert ez tényleg vicces volt, és eleve humor kategóriát képviselt.
4: sötétkék - fejszámolás - Ügyes, ügyes, de annyira nem mutatós trükk egy tehetségkutatón.
3: lila - hullahopp
2: sötétbarna - ugrókötél
1: ezüst - (béna) éneklés - Nálam ez lett volna az abszolút lebőgés.
Ugye tudjátok, hogy a valóságban a legjobb csapatok kapták volna a legkisebb pontszámot? Mert azoktól mindenki fél, és ez egy jó alkalom lett volna, hogy kiiktassák egyiket vagy másikat, hogy neked annál több esélyed legyen a verseny fennmaradó próbáin. Ha láttátok valaha a Weakest Link játékot, az jól megmutatja az ilyen "egymásra szavazunk" játékok dinamikáját.
Amúgy ahogy elképzeltem, a mazsorett volt a legjobb, a furulyást pedig ki kellett volna csapni a francba. Sajnos a mai világban a trollság, ostobaság sokak szerint menőbb, mint ha valaki odateszi magát művészetben, sportban.
jobb volt a 2. köny ez nem kérdés.
Most járok az első triológia felé a hidden object résznél újra Hát az a mániákusság amit 1-2 pont miatt leművel az vicc. Biztos kiestek volna ha csak 18 pontot szerez vagy nincs meg aza fránya csatt... 🤦🤦🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!