Mi a KEDVENC gyerekkönyved? Mit ajánlanál hogy olvassak? Kb 10-13 éves korosztályban.
A Pax sorozatot ajánlom meleg szívvel. Librin elég olcsón 1000-4000Ft közt meg lehet venni/rendelni.
De a Stephen King könyvek a kedvenceim. Christine, Átkozott út, stb. Nem gyerekkönyv, de én akkoriban olvastam.
Vagy (online formában láttam csak eddig) ott a Boszorkányok 1-5, le a kalappal előtte. Rövid, de jó sorozat.
Geronimo/Tea Stilton könyvek (+a nyomozó rágcsáló, nemtom a nevét, pl.: a Cin City veszélyben főszereplője)
Szigge sorozat
Varázslatos királyság
StarCraft fanfictionök,
Mangát is sokat olvastam... habár inkább képregény kategória...
Mars lakók MARS haza!
Megszelídítem a kerékpárt
Szemán Zoltán könyveit is csípem, akkoriban imádtam őket, jól leírják a világot
Gumófej invázió, bár azt 6-7 évesen olvastam, elég gyatra mai fejjel nézve...
A Harry Potter sorozat
A balszerencse áradása (rendkívül izgalmas)
Rumini könyvek
Piszkos Fred
Trapiti
PomPom
Mézga Aladár könyvek
Szerzetesek az űrben
Dinoszauruszurak
Nógrádi Gábor Álomfogó sorozata és anyu-apu-tesó könyvei
Lúzer rádió
Egy ropi naplója
Voltak ismeretterjesztő könyves korszakaim (National Geographic, stb.) , nagyjából ennyi kapásból amit fel tudok sorolni.
Az osztály vesztesét én is ajánlom egy-két helyen kicsit túlírta az írónő, de alapjáraton nagyon jó, érdekes dolgokat mutat be.
Illetve a csillagleső, szavak nélkül, bezzeg az én időmben, Abigél, Gréti sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!