Egy enyhén értelmi fogyatékos fiúnak milyen könyveket ajánlanátok?
13 éves, nagyon aranyos fiú, viszont az olvasással és írással gondjai vannak, ezért mindenképpen valami "könnyebb" könyvet szeretnék neki, de mégse óvodás szintű legyen.
Előre is köszönöm!
Diszlexiásként mondom, hogy nem mondták még rám azt sosem, hogy értelmi fogyatékos lennék, enyhén szólva nincs semmi köze az értelmi fogyatékosnak a diszlexiáshoz.
Ez olyan, mint amikor azt mondják az autistára, hogy biztos csak gluténérzékeny. Na aki ezt hiszi, az még nem találkozott autistával.
11es vagyok, szerintem egyáltalán nem volt félreértelmezhető a fogalmazásod, csak a 10es nem tudhatja, hogy mit jelent az értelmi fogyatékosság. Diszlexiásként pedig segíteni akartam megértetni.
Örült végül a könyvnek a fiú? Milyet kapott? :)
Hogy lehet ilyen mentorprogramba becsatlakozni? Egyébként megválaszoltad a kérdésemet, köszönöm!
Büszke lehetsz magadra, nagyon jó ember lehetsz! Biztos örültek az ajándékoknak.
Én egyetemen keresztül csatlakoztam be a Tanítsunk Magyarországért! nevű programba, ezen keresztül Pest és Nógrád megyében leginkább hátrányos helyzetű településeken segítünk általános iskolás gyerekeknek:) De attól függ, hogy melyik megyébe kerülsz, hogy hol van az egyetemed.
[link] Ezen a linket többet is megtudhatsz róla, ha érdeke:)
Nagyon szépen köszönöm, ez igazán jól esett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!