AM33 kérdése:
Könyvek online? Fontos! Részletek lent!
Figyelt kérdés
Az alábbi elérhetőségen számos könyv található, ezek közül valamelyik megvan online e-könyv formában?
Ugyanis látássérült vagyok, s a könyveket egy beszélő képernyőolvasó segítségével olvasom, ha fentvan a neten. Egyébként nehézséget okoz, hogyan szerezhetném be őket.
Vannak hangoskönyvek és a vakok írásrendszerével készült Braille-könyvek, de az elérhetőségen felsoroltak nincsenek meg, esetleg egy-két könyv.
Leginkább más, fogyatékkal élők sorsa foglalkoztat nagyon. Ha találnék a neten pár könyvet, remek lenne.
Köszi!
2013. jan. 9. 09:23
1/5 anonim válasza:
[link] itt keresgélj, vagy ha nem szükséges hangoskönyv, simán beírod a keresőbe a a könyvcímet és, ha kiad valamit letltheted
2/5 A kérdező kommentje:
Barbi! Ez a link fantasztikus! Biztosan találok itt a kért könyvekből valamit! Nem is tudtam erről az oldalról! Gyakran használod? Hol vannak még ehhez hasonlók?
2013. jan. 9. 13:43
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Még az foglalkoztat, hogy az általam kért könyvek közül(lásd a moly-s linket), fent van-e valamelyik online. Idáig egyet sem találtam!:-(
2013. jan. 10. 08:02
5/5 anonim válasza:
örülök ha tetszik:D én ezt használom nyár óta,szóval amit fent van a neten azt szerintem mind kidobja,bár én is sok könyvet kerestem már amit nem adod ki,de az szerintem azért van mert nincs fent a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!