Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tetszett a "Higgy nekem"...

Tetszett a "Higgy nekem" végjátéka? (az utolsó feladat és a csattanója) Aki olvastanyilván attól várom m a válaszokat. SPOILER veszély, aki még nem olvasta és nem akar belefutni az kerülje a kérdés kommentjeit.

Figyelt kérdés

2021. máj. 14. 20:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

#8 vagyok

#10 ugyan ezt erzem, en 23 evesen egy-egy helyen soknak erzem, de ettol fuggetlenul amugy nagyon szeretem a konyvet

2021. máj. 17. 07:53
 12/18 A kérdező kommentje:

"a sok egyéni siker nem

minden. Itt, az Iskolák Országos Versenyén nem. Ne feledjétek, ez egy

csapatverseny, ahol meg kell tanulnotok csapatként mozogni, csapatként

gondolkodni, és legfőképpen csapatként érezni. Abban pedig, hogy elsők

lehessetek, ez ugyanolyan kulcsfontosságú, mint az, hogy jól teljesítsetek

akár a fizikai, akár a logikai feladatokban. Így tehát mindenkinek azt

tanácsolnám és egyben azt adnám útravalónak is, hogy félre az egóval.

Szűnjön meg az „én”, és kerüljön a helyére a mi"

Így kezdpdött az első könyv

2021. máj. 18. 23:03
 13/18 A kérdező kommentje:
a bemutatás , ezek után szerintem igenis jogos egy védettség egy iylen feladaton.
2021. máj. 18. 23:03
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem elég kiszámítható volt a végén, hogy az utolsó kérdéssel megússzák a kiesést.

Magáról a könyvről pedig úgy gondolom, hogy valóban gyengébb, mint Leiner Laura korábbi könyvei (Bábel, Asz, stb) viszont a másik IOV trilógiához képest és élvezhetőbb.

Szerintem ez az első könyve, ahol minden karaktert kedvelek, még az Andit is, akinek annyiból áll a személyisége, hogy magas. Az első IOV-ban viszont jobbak voltak a feladatok, érezhető, hogy mivel most nem egy "okos" csapat versenyez, de mégis ki kell őket hozni győztesnek sokkal könnyebbek a versenyszámok. A bejutásos egyenesen általános iskolás szint volt.

Szerintem az húzná fel nagyon a harmadik részt, ha nem a piros csapat nyerne, csak második lenne. Az kevésbé kiszámítható, de mégis bizonyítottak volna.

De én már kicsit más szemmel nézem a Leiner könyveket, mert eléggé kívül esek a célközönség korosztályán.

2021. jún. 1. 18:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is kivüL esek, már 40 vagyok lassan. Az is idegesít benne hogy mikor jön egy zene, azt írja mindenki tudta a szöveget vagy ismerte.. Még ha népszerű is egy szám kizárt hogy mindenki ismerné azért a fiatalok sem ennyire egyformák. Meg magyar számot hírből sem tenne benne, pedig elég sok fiatal magyar számokat is hallgat.
2021. jún. 1. 18:29
 16/18 A kérdező kommentje:

"Szerintem az húzná fel nagyon a harmadik részt, ha nem a piros csapat nyerne, csak második lenne. Az kevésbé kiszámítható, de mégis bizonyítottak volna."

Ezzel nem értek egyet. Valami trükk kell a végére, pl hogy először csalással nyert valamelyik csapat és ez valahogy kiderül , de ha olvastad a könyveket szerintem szétszednék apirosakat egy második hely után is. Persze aközeli ismerősök talán nem , de a kommentelők igen. Főleg a múltjuk miatt. Persze akár így is hozható a sztori. Meglátjuk Bár őszintén a címvédésnek jobban örülnék.

2021. jún. 1. 18:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez nekem is feltűnt, hogy minden dalnak kívülről fújja a szövegét mindenki, nem túl reális.
2021. jún. 1. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, a címvédés lenne szép, de az első trilógia alapján úgy gondolom, az IOV nehezebb annál, hogy egy olyan csapat nyerje meg, akik nagyon összetartóak, de semmi másban nem jeleskednek (kivéve Sárát, de kötve hiszem, hogy lesz még táncos feladat).

De az igaz, hogy a kommentelők akkor nem lennének elégedettek. Maximum akkor, ha valaki lesérül és azért nem tudják folytatni a versenyt, akkor elfogadnák talán.

2021. jún. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!