Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajanlani nekem tényleg...

Ateszkapitány3 kérdése:

Tudtok ajanlani nekem tényleg eléggé rövid könyvet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg kaptam feladatnak hogy egy tetszoleges regenyt olvassak el es elemezzem.de sajnos van egy kis bibi.utalok olvasni.marmimt ez igy nem igaz mert ujsagokat meg hireket nagyon sokat olvasok de konyveket sosem.tudnatok ajanlani olyan konyvet ami rovid sok a cselekmeny (mert nehez lekotni a figyelmemet hisz alapbol figyelemzavaros vagyok) valamint nekem mint egy fiatal fiunak erdekes lehhet?? Illetve az nem is fontos csak ne legyen ilyen Szent Johanna gimi meg egyeb hulyesegek de pl engem a politika is erdekel szoval lehhet komolyabb temaju is. A lenyeg hogy regeny legyen es tenyleg rovid. Valaszokat elore is koszonom

2019. szept. 3. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Darren Shan- Rémségek cirkusza

Nem túl hosszú, nagyon jó a történet. Ha eljutsz a feléig már azon kapod magad hogy a második kötetet akarod olvasni.

Hosszabbakat tudok mondani a többi meg nem iskolába való.

2019. szept. 3. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Általános matematika tankönyv
2019. szept. 3. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Vellitt boe álom utazása. Kritikus rendszerhiba. Minden szív kaput nyit.
2019. szept. 3. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Zabhegyező, az új kiadás címe Rozsban a fogó.

Egy suttyó zagyvaságairol szól aki nem akar felnőni, tele van csúnya szavakkal és volt akit gyilkolásra is ihletett ez a könyv. Asszem régebben (25-30 éve) ajánlott vagy kötelező olvasmány is volt.

Nekem személy szerint annyira nem jött be, de valóban nem is tinidzser fejjel olvastam.

Ja és elég vékony is szerintem.

2019. szept. 3. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
A hobbit meg esetleg. Rovid es olvastatja magát.
2019. szept. 3. 17:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az öreg hölgy látogatása, A lepkegyűjtő, Állatfarm, A kardtolvaj (ez inkább tiniknek).
2019. szept. 3. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Mikszáth Kálmán: A beszélő köntös
2019. szept. 3. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Plusz 1 szavazat az Állatfarmra.

Pierre Boulle - Majmok bolygója

Michael Ende - Momo

Chuck Palahniuk - Harcosok klubja (ez tuti bejönne, csak nem biztos, hogy jó iskolába - te tudod, mennyire laza a tanár)

Patrick Süskind - A parfüm

Sephen King - A jó tanuló vagy A remény rabjai

Rejtő Jenő - Piszkos Fred, 14 karátos autó, Szőke ciklon, Az elveszett cirkáló stb.

Mark Twain - Koldus és királyfi

Jack Londod - A vadon szava

2019. szept. 4. 15:29
 9/9 anonim ***** válasza:

George Orwell: Állatfarm

Ha érdekel a politika, imádni fogod.

2019. szept. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!