Tetszett a "Higgy nekem" végjátéka? (az utolsó feladat és a csattanója) Aki olvastanyilván attól várom m a válaszokat. SPOILER veszély, aki még nem olvasta és nem akar belefutni az kerülje a kérdés kommentjeit.
Az Elment-re szavaztam, mert ugye egy trilógia három részből áll... Érted...
/De maga a könyv annyira, de annyira gyenge volt... Nem értem, miért erőlteti ezeket a trilógiát – persze, amíg így fogy, bolond lenne abbahagyni (pénzügyi szempontból)/
Kicsit nekem nem fért össze. Ez egy műveltségi vetélkedő lenne, hogy került oda az a kérdés??
Így nekem olyan volt, mintha még Róbert és a szervezők is a pirosaknak drukkolnának - és nem is rejtenék ezt véka alá.
nem értek egyet ebben a szurkolás dologban.
Ez egy csapatverseny, a szabályok már előre megvoltak . ugyanannyi esélye volt a többieknek is, de mindenki vagdalkozott nyavalyás pontért. Spoiler A világoskékeknek pl miért nem volt mindegy hogy meglesz e a 30 Azért 29 ponttal nem estek volna ki biztosan. VAgy a barnák pl. De nem , mindenkinek fontosabb volt egy nymvadt pont a csapatánál. Talán kiszámtható volt, de részrehajlást nem mondanék
Nekem eléggé szájbarágós ez a csapatszellem dolog. Ugyanazt írja le minden második oldalon. Oké, értettük. Írhatsz nyugodtan másról is XD
Tetszik a könyv, meg a "csattanó" is, bár elég egyértelmű volt hogy ez lesz.
Mondjuk én 25 évesen olvasom, lehet azért érzem így, és a fiatalabbaknak azért ez jobban átmegy, szükségük van a szájbarágós részekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!