Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretsz olvasni?

Szeretsz olvasni?

Figyelt kérdés

- Rendes könyvet vagy online?

- Szépirodalmat vagy szakmait?

- Életkort, nemet írj légyszi!

2021. ápr. 28. 05:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én kimondottan várom a nyugdíjaskort, amikor majd kedvemre olvashatok akármennyit.
2021. ápr. 28. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

Igen, szeretek :) Nem mondom, hogy az az egyetlen hobbim, de rendszeresen szeretek olvasgatni, akár itthon bekuckózva, akár egy kávézóban, egy nyugis parkban ülve, vagy mondjuk utazás közben. Ezért is örülök, hogy könyvesboltban dolgozhatok, mert úgy érzem, hogy ez az első olyan munkahelyem, ami tényleg illik hozzám :)

Csakis rendes, hagyományos, papíralapú könyveket olvasok, amiket aztán olvasás után kitehetek a polcaimra, mint valami trófeát :D Látom és elismerem amúgy az ebook-ok előnyeit, de nekem jobb érzetet tud adni egy hagyományos könyv, borítóstul, illatostul, úgyhogy maradok ilyen régimódi.

Szórakoztató irodalmat (sci-fi, fantasy, krimi, horror) olvasok a leginkább, regények és novelláskötetek formájában egyaránt. Szakirodalmat és egyéb ismeretterjesztő könyveket csak akkor, ha különösen érdeklődök egy bizonyos téma iránt, de engem alapjáraton az ilyen könyvek nem tudnak hosszútávon lekötni.

27/F

2021. ápr. 29. 10:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Imádok olvasni.

Zsánert tekintve szinte mindenevő vagyok.

Szakirodalmat is szoktam olvasni, nem feltétlen munka miatt, van hogy csak érdekel valami.

Alapvetően a hagyományos könyvek partján állok, de nyugodt szívvel olvasok online vagy e-book formában. Pláne hogy sok történet nincs papír formában kiadva.

26F

2021. ápr. 29. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:

1. Mióta egy király ebook olvasóm csak azon olvasok, ezelőtt lassan már nem fértek el a könyvek a polcon és így sokkal kényelmesebb tárolni/hordozni.

2. Fantasy, fantasy, fantasy :D

18/L

2021. máj. 3. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!