Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyikből szeretsz jobban...

Melyikből szeretsz jobban olvasni? Könyvből vagy képernyőről?

Figyelt kérdés

Melyikből szeretsz jobban olvasni? Könyvből vagy szamítógép/telefon/E-book stb.

képernyőjéről?

Miért?

2020. nov. 1. 15:24
A kérdező szavazást indított:
Papír
Képernyő
21 szavazat
1 2
 1/12 anonim válasza:
24%
Képernyő, de nagyon rontja a szememet.
2020. nov. 1. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Papír, de nagyon gáz, hogy nem lehet keresni, ez azért nagyon a digitális felé billenti a mérleget
2020. nov. 1. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
A papíralapú könyveket jobban szeretem, de utazáskor pl. a telefonom Kindle appjáról olvasok, sokkal praktikusabb.
2020. nov. 1. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Munkát képernyőről, egyébként papírról.
2020. nov. 1. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:

Telefon (levett fényerővel)

Könyv olvasó

Könyv

Na laptopon vagy monitoron nem olvasnék !

2020. nov. 1. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk egy normális e-könyv olvasó az nem olyan, mint a monitor, hanem e-ink tintás, nincs háttérvilágítása. Még amelyikben van fényerő (de pl. az alap Kindle-höz ugyanúgy világosság kell az olvasáshoz), az is alulról jön felfelé, nem magából a képernyőből. Csak mert manapság még mindig sokan azt hiszik, hogy az e-könyv olvasásnak ez a hátránya.
2020. nov. 1. 16:18
 7/12 dililili ***** válasza:
2020. nov. 1. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Papír alapú könyvből. Nem szeretek monitoron olvasni.
2020. nov. 2. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
67%

Kindle, mert lehet változtatni a betű nagyságát, van háttérvilágítása, éjszakai mód, 1000 oldalas könyv is belefér a tenyerembe, egy egész könyvtárnyi könyv van nálam akárhova is megyek., nem kell könyvjelző, nem lesz szamárfüles

Annyira hozzászoktam, hogy már kényelmetlennek érzem a hagyományos könyvet, hozzászoktam a nagy betűkhöz és a mindig optimális megvilágításhoz.

2020. nov. 3. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban szeretek papír alapú könyvből olvasni, mert sokkal valódibb tőle az egész sztori, de ha nincs lehetőségem megvenni a könyvet, akkor szoktam e-könyvön is
2020. nov. 3. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!