Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretsz olvasni?

Szeretsz olvasni?

Figyelt kérdés

- Rendes könyvet vagy online?

- Szépirodalmat vagy szakmait?

- Életkort, nemet írj légyszi!

2021. ápr. 28. 05:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Szeretek.

Rendes könyvet, elektronikusan valahogy nem tudok olvasni, de nem ítélem el ha valaki azt preferálja.

Igazából Fantasykat és pszichologiai könyveket olvasok, szóval mindkettőt

F/19

2021. ápr. 28. 06:53
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Leggyakrabban mobilról, offline. De meglevő papír könyveinket is, és még gyarapítom is az állományt, ha vmi igazán szépet meglátok. (Szimbolikus szerepe is van, ha egy-egy különlegesebb, értékesebb mű tárgyilag megvan nálunk.)

Többnyire szakirodalmat (abból is természettud., műszaki, útikönyvek és történelmi) és napi cikkeket olvasok, de alkalmanként szépirodalmat (klasszikus regényeket) is. Egy zenész vagy sportoló (ön)életrajzi könyve pl. melyik kategória?

40F

2021. ápr. 28. 06:56
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon szeretek olvasni, ezért is lettem könyvtáros. ☺️

Jelenleg csak hagyományos formában olvasok, viszont pl. az Alkonyatot pdf formátumban olvastam el.

Szép és szakirodalmat is egyaránt olvasok.

30N

2021. ápr. 28. 07:13
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Egyik kedvenc hobbim az olvasás. Általában rendes könyveket olvasok, de online sem vetem meg őket. Leginkább Fantasy-kat és romantikus regényeket olvasok. A szépirodalom bőven elég a gimis magyar órákon. Szakmai szempontból pedig vendéglátás tematikájú könyveket olvasok ha muszáj, mert azt tanulom.

18 éves nő/lány vagyok.

2021. ápr. 28. 08:43
 5/14 anonim ***** válasza:
21%

Mi értelme van ezt minden második nap megkérdezni? Ez valami önigazolási kísérlet?

Nem, én inkább sportolok, kirándulok, edzek, fényképezek, gitározok szabadidőmben. Olvasni egy dohos szobában majd akkor is ráérek, ha csoszogó vénasszony leszek.

2021. ápr. 28. 08:53
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon sötét vagy. Miért feltételezd azt, hogy idős korban mindenhol doh van? Talán nagyszüleidnél ezt tapasztaltad? Oké, hogy ők igénytelenek, de ne feltételezd azt, hogy akkor mindenhol ez van.

Az olvasás egy szabadidős tevékenység, sőt, fejlődni is tudsz általa, ami rád férne, ha pl. olyan szakirodalmat olvasol (pszichológiai, önfejlesztő).

Ahhoz, hogy megtanulj rendesen edzeni és fényképezni, ahhoz neked is szakkönyveket, szakcikkeket kell elolvasnod, vagy tévedek? Te már úgy születtél, hogy tudsz mindent? Az érdeklődési körödnek megfelelő dolgokat szívesen elolvasod, nem? Akkor ez most mi, ha nem az, hogy szeretsz olvasni? Ez is ide tartozik, mivel más még ennyit se csinál.

Nem tudom, hogy miért kell ledegradálnod az olvasást. Látom, régebben jókora trauma érhetett téged az olvasás kapcsán, ha így viszonyulsz hozzá.

"Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet."

George R. R. Martin

2021. ápr. 28. 09:42
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nocsak, micsoda hisztis személyeskedés. Lám-lám, mit tesz a túl sok olvasás az emberrel. :)
2021. ápr. 28. 09:55
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Látom, a sporttal nem sikerül a frusztráltságodat levezetned. Akkor eddz keményebben. Eleve az 5-ös válaszod is tele van frusztráltsággal és kötekedéssel, sőt még sztereotípiával is.

A válaszom pedig nem hisztizés, hanem ész érveket soroltam fel, ami ezek szerint meghaladta a te értelmi szintedet. Na, ezért se ártana olvasnod.

2021. ápr. 28. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Uhh vannak bajok :)
2021. ápr. 28. 10:03
 10/14 A kérdező kommentje:
"Mi értelme van ezt minden második nap megkérdezni? Ez valami önigazolási kísérlet?" Fogalmam sincs, mivel én először kérdeztem meg. De úgy látom, te már sokadszor hisztizel, és bizonygatod, hogy oké egy műveletlen bumburnyáknak lenni. :) A sportolós agyatlanokról megvan a véleményem, nyuszkó.
2021. ápr. 28. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!