Volt már olyan, hogy sírva fakadtál olvasás közben, annyira meghatódtál?
Én ezeknél fakadtam sírva: Harry Potter 7.
Vámpírakadémia 2, 3, 4.
Eclipse, Breaking Dawn
Az utolsó dal
Holt Költők Társasága
15L
Stephen King - Cujo (itt nagyon)
Piers Paul Read - Életben maradtak (itt nem annyira)
asszem ennyi 15L
Én minden könyvben találok valamit, amin elsírhatom magamat. Elég érzékeny típus vagyok... :D Testvéri szeretet, halál, szerelem, betegség... Vidám és szomorú részeknél egyaránt elsírom magam. :)
15L
Gyakran megesik velem.
Amin biztos, hogy elsírtam magam: Harry Potter 5,6,7, A kőszívű ember fiai és még biztos volt de most nem udnám felsorolni (:
Persze.
Máig fel van póposodva a könyv, ahol ráestek a könnyeim.Elég durván eltört a mécses.
A pálutcai fiúkon is bőgtem 12-13 éves koromban, amikor meghalt Nemecsek.
Én mindegyiken sírok..:/ HP 1,2,3(zokogtam),7; Vámpírakadémia 1,2(ennél is zokogtam),3; Ott leszel?; Az időutazó felesége; Egri csillagok; A Pál utcai fiúk(z.); Mocskos Meló; Vérszívó démonok; Twighlight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn; Édes munyi, munyi!; Villámtolvaj; Evermore, Blue moon; Darren Shan Vámpírkönyvek: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12.(az összesen zokogtam) , Démonvilág: 1,2,3,4,5,6,7.(szintúgy..) ; stb...
A burok című könyvön meg mindig zokogok...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!