Hány könyvet olvastál eddigi életedben?
Melyik volt a kedvenced?
Kort és nemet is írhattok :)
Sztem kb. 400-at.
A kedvenceim: Agatha Christie: Tíz kicsi néger, Stephen King: Halálos árnyék, Anthony Horowitz könyvei, Daniel Keyes: Az ötödik Sally
15/f
Olyan 300 környékén tarthatok, de nem tudom pontosan... A szekrényeimen jelenleg kb 80-100 könyv van kint, de gyakorlatilag a könyvtárban élek és elég kicsi a szobám is :)
Jelenleg Stephen King Halálsoron című könyvének legvégén tartok, de már megvan, mi lesz a következő könyvem.
Kedvencem nincs, mivel mindig megragad valami: egy különleges kifejezés, egy karakter, egy gondolat...
17/L
224-et.
+ Ezen kívűl még van pár gyerekkönyv, amit kisebb koromabn olvastam, és van pár könyv, amit 2-szer vagy 3-szor is elolvastam.
A legutóbbi kedvencem Az éhezők viadala, de ezen kívül még van nagyon sok kedvencem :)
15/L
biztos, hogy 500-on felül van, ha azt is számolom, hogy többször olvastam, akkor olyan 8-900 könyv. szinte állandóan olvasok, a kedvenceim (van hogy hangulattól változik) rick Riordantól a Villámtolvaj, Kristin HAnnah-tól a VArázslatos óra, és természetesen szeretem a Harry Pottereket (most is ezt olvasok), és olvastam Christopher Paolini-től az Eragon-Eldest-Brisingr sorozatot.
de ezek csak a legjobbak :D:D
Nem tudom megmondani pontosan, több százat.
Kedvenceim:
Stephen King:-Cujo
- a rémkoppantók
Móricz: Légy jó mindhalálig
Molnár: A Pál utcai fiúk
Darren Shan vámpír könyvei
Mary Poppins könyvek (kisebb koromban folytan azt olvastam)
Heri Kókler könyvek
Konyak a barbár könyvek
Nem sorolom tovább, mert beesteledne, mire leírnám :D
15/l
Ezren felül olvastam sztem.
gyerekkorom óta rendszeresen olvasok.Ífjusági regények,kötelezők,krimik,szépirodalom,sci-fi,bármi jöhet.Van amit már 4-5x olvastam.
Az egri csillagokat pl 6x.:))
Nem tudok kedvencet írni...
34/N
Szerintem bőven megvan az ezer.Nagyon szeretek olvasni.Kedvencem a Harry Potter 1-7.
13/L
Több százat. elég sok pöttyös- és csíkos könyvet, Harry Pottereket, húsz kötet Dragon Lance-ot. Grimm, Benedek Elek és más mesegyűjteményeket, olyan típusú könyveket, mint a Teszvesz város. L. M. Montgomery összes magyarul megjelent regényét, Celia Rees, Fekete István és Hoffmann regényeit.
24/L
Jómagam is Hermionéhez hasonló vagyok könyvek terén. Idén eddig 79 könyvet olvastam el, és nem számítom bele a szakirodalmat, a mesegyűjteményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!