Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen Kornél (IOV) személyisége?

Milyen Kornél (IOV) személyisége?

Figyelt kérdés
Milyen jellemzők, jelzők illenek rá?
2021. ápr. 15. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a sportemberi oldalát tekintem, hihetetlenül korrekt, elítéli az igazságtalanságot, csalást. Persze ahol tud, ott segít Hannáéknak is. A kajakozásból adódóan az állóképessége remek, fontos számára a fair play. Valahogy így képzelnék el én is egy igazi sportembert.

A személyiségét tekintve nagyon humoros, szeret iróniát használni. Tetszett benne, hogy nem voltak felesleges, bugyuta kérdései, hanem mindig racionálisan bánt mindenkivel, tiszteletben tartotta mások gondolatait, érzéseit, véleményét. Kedvesnek találtam, őszintének.

Szerethető karakter nagyon. :)

Biztos, hogy

2021. ápr. 17. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
*Biztos, hogy sokan vágyakoznának egy ilyen barát után
2021. ápr. 17. 01:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha kamaszlányt akarok játszani azt mondanám, hogy tökéletes. De mivel ez nem igaz senkire sem így úgy jellemezném, hogy abszolút fairplay versenyző és tisztességes, a csalást elítéli és ez jó. Nagyon tapintatos és kedves. Barátságos és megértő volt Hannával. Ha valami olyan témát érintett ami Hanna számára kritikus volt nem mentegetőzött, csak szimplán megvárta míg Hanna elmondta neki. Amikor olyan témához értek, amit ő nem érthetett meg nem mondta, hogy ő tudja milyen ez csak csendben támogatta a lányt. Nagyon jó a humora és tetszettek azok a részek amikor Hannával együtt nevettek. Szerintem klassz srác.
2021. ápr. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!