Alcor Myth olvasóm nem nyitja meg az egyik könyvet?
Figyelt kérdés
Happily könyves oldalon regisztráltam kb egy hónapja és kaptam ajándékba egy könyvet. (Vágymágusok 1. része)
Ugye az E-könyveim menüpontban kiválaszthattam hogy szeretném letölteni a könyvet; epub vagy mobi (mindkettőt támogatja az olvasom)
Mobi formátumba töltöttem le mert a többi pdf-es könyveimet is mobiba konvertálom át a Calibre alkalmazás segítségével és eddig semmi problémám nem volt.
Rá is tettem az említett könyvet az olvasómra, meg akarom nyitni, de ezt írja ki az olvasóm: Fájl megnyitási hiba!
Töröljem le és tegyem rá újra?
Vagy töltsem le epub formátumba?
2021. márc. 15. 22:08
1/3 A kérdező kommentje:
Sikerült. :)
Epub formátumban töltöttem le és így már megnyitotta.
Pedig a mobit is támogatja, nem is értem, na mindegy.
2021. márc. 15. 22:35
2/3 anonim válasza:
A mobit csak a Kindle miatt szokták feltenni, szerintem maradj az epubnál.
3/3 A kérdező kommentje:
Így lesz, köszönöm! c:
2021. márc. 18. 12:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!