Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Megéri elolvasni a Tűz és Jég...

Megéri elolvasni a Tűz és Jég dalát meg a folytatásait?

Figyelt kérdés

Láttam pár részt a Trónok harcából akkor tetszett a cselekmény, a szereplők.

Viszont tudom hogy sok karakter van benne és nehéz lenne megjegyezni ki kicsoda és melyik családba tartozik. Volt már könyv ami több karakteres szemszögből írodott és minden tizedik oldalon a lábjegyzethez kellett lapoznom hogy kikeressem ki kicsoda. Ezek a könyvek is ilyenek?

2021. márc. 15. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

A könyvek végén van függelék a családokról, ami összefoglalja röviden a történetüket és a könyv idején a családtagokat, a hozzájuk hű embereket.

A történelmi figurákkal már nehezebb, mert őket nem írja ott.

De szerintem egyáltalán nem nehéz megjegyezni őket. Akár felfogható memória edzésnek is. Ettől sokkal bonyolultabb dolgokat is meg kell tudnia jegyezni az embereknek az életben.

2021. márc. 15. 11:01
 2/3 anonim ***** válasza:

A könyvben sokkal több karakter van, mint a sorozatban. A könyvek végén vannak leírások, bemutatva egy-egy család és annak "háztartása".

Illetve én mikor első és második alkalommal olvastam, akkor a kapcsolódó wiki-n néztem meg, hogy ki kicsoda, ha nem emlékeztem rá:

[link]

2021. márc. 15. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
De amúgy, a fő kérdésre is válaszolva, sokkal jobb, mint a sorozat, csak hosszabb és szerteágazóbb is.
2021. márc. 15. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!