Érdemes elolvasni az Elfújta a szél folytatásait Audrey D. Milland-tól?
Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit most mondok, de NEM ÉRDEMES ELOLVASNI az Elfújta a szél egyik folytatását sem. Margaret Mitchell írta a könyvet az elejétől a végéig! Ő alkotta meg Scarlettet és Rhettet. És zseniálisan fejezte be a történetet.Nem értem minek kellett elrontania az utókornak... Az Elfújta a szél úgy ér véget, ahogyan az írónő megálmodta, és nem úgy, ahogyan néhány gyerekes írónőcske továbbköltötte.
Szóval szerintem nem érdemes elolvasni ezeket a "fanfiction"-öket. Csak elrontják az eredeti mű hangulatát.
#4 és ilyenkor szerinted másvalaki nevén adják ki? ne írj már ilyen hülyeséget :D Alexandra Ripleynek más könyveit is olvastam, stílus alapján teljesen biztos, hogy ő írta a Scarlettet. Audrey Milland az konkrétan a magyar Nemes István, írt pár folytatást a Scarlett után (Scarlett örökében, Scarlett gyermekei), ezek messze nem olyan jók, mint Ripley Scarlettje, bár azért nem is rosszak. Írt egy előzménytrilógiát Scarlett nagyanyjáról, Solange-ról, annak az első része jó, a haiti forradalommal. Meg írt egy háromrészes sztorit Rózsaszín kastély címmel, az konkrétan szar.
Donald McCaigtől a Rhett Butler's People jó még, megjelent magyarul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!