Elfújta a szél című könyvről valaki vélemény? Hány éves kortól ajánljátok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 07:18
1/10 anonim válasza:
Nagyon jó könyv. 14-15 évesen már érdemes elolvasni.
2/10 A kérdező kommentje:
13 évesen még korai? ^^
2014. márc. 26. 16:40
3/10 anonim válasza:
Nem hinném , hogy 13 éves kor korai lenne. Bár az attól függ , mert igen összetett a cselekmény , és a mai "trendi" nincs benne. Jó könyv , szerelem , történelem....
4/10 anonim válasza:
13 évesen talán még a nyelvezete tűnhet furcsának, de hozzá igazodsz, én egy másik ifjúsági regény után vágytam valami komolyabbra, és ezért tűnhetett talán furcsának. De én minden oldalát imádtam, próbáld meg ha nem köt le tedd félre és vedd elő pár év múlva...hidd el meg fog várni :)
5/10 anonim válasza:
Én 12 voltam, mikor olvastam, szóval, nem, nem túl korai 13 évesen. Ha nem olvasok olyan sok "ponyvairodalmat", nem jelent kihívást szerintem. Ja, és ne ijedj meg a terjedelmétől! (14/L)
6/10 anonim válasza:
Most olvasom ,és tetszik...Mondjuk néha-néha átlapozok egy oldalt, mert unom a sok leírást, de a sztori maga jó...Csak nagyon megfájdul a kezem az olvasásnál :D
7/10 anonim válasza:
Én 16 voltam, amikor olvastam és a kedvenc könyvem lett, szerintem 13 évesen is megéri elolvasni.
8/10 anonim válasza:
Én 12 évesen olvastam.nem tudom miért ajánlják 14-15 éves kortól.de IMÁDOM!!!
9/10 anonim válasza:
Ez akkor ilyen tinédzsereknek szóló könyv? :D
Én 24 vagyok, és most akarom megvenni, de akkor inkább ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!