Érdemes elolvasni a csontvárost és a folytatásait?
Igen, megéri! :D Ha szereted az urban fantasyt :)
De amúgy költséges, mert 6 része van.(Aztán ott van a kiegészítő Bane krónikák, de az mondjuk nem kell a történethez, csak ha Magnus Bane rajongó az ember)
Van amúgy egy előzmény trilógiája: A pokoli szerkezetek. Az angyal, a herceg és a hercegnő. Javaslom ezeknek is az elolvasását, főleg a 4-ik végzet ereklyés könyv előtt.
(Ráadásul még jó pár könyvet fog az írónő írni ebben a világban, egy új trilógiát már elkezdett írni ami a csontváros, vagyis a végzet ereklyéi sorozat után játszódik.)
Na visszakanyarodva: ha fantasy kedvelő vagy akkor megéri, mert jó YA regény. Igen, a belőle készült film sokaknak nem nyerte el a tetszését, de a csontvárosból most sorozatot fognak csinálni.
Meg most így a film kapcsán, a könyvben máshogy vannak egyes dolgok mint a filmben és a könyv nem összecsapott, szépen elmeséli azt amit el kell mesélnie és szépen fel is vezeti a történéseket, bevezeti az olvasót a világába.
Szóval mindenképpen megér egy próbát :)
Én most kezdtem olvasni az első részt, nekem tetszik. Ha nem akarod megvenni, innen egy pillanat alatt letöltheted az 1-5 .részt:
Ez egy olyan könyv, amit vagy utálnak, vagy imádnak. Én személy szerint imádom az összes részét.
Engem nagyon megfogott a történet, a helyszínek stb. :) egy próbát megér szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!