Mondanátok véleményt az írásomról?
Erről a wattpad fanfictionről lenne szó: [link]
Igazából az írástechnikára lennék kíváncsi, hogy mennyire élvezhető a stílusom, ilyesmi, de ha esetleg érdekel a történet, arról is szívesen meghallgatom a véleményed!
Lehetőleg építő jellegű kritikát írj! :)
Szia!
A borítón és a címben különbözik a szöveg.
Borítón: holfény
Címben: hodfény
Akkor ez most holdfény akar lenni? :D
Párbeszédhez:
A Prológus jó volt, érdekes.
Nagyon tetszik, hogy Talessa a fátyla mögé "bújik", szerethetővé teszi.
Az első fejezetben még nem kapta képet a palota kinézetéről, de a többi dolgot remekül leírtad. Esetleg ha kihagytad a palota leírását és később kibővítenéd, figyelj rá, hogy ne legyen majd túl sok leíró szöveg, egy-két párbeszéddel majd színesebbé teheted.
Bár nagyjából el tudom képzelni, azért írhatnál valamit a folyosókról, amiken végigmentek. Mert nagyon jó a fogalmazásod!
Nekem kicsit zavaró, hogy épp most ismertem csak meg a főszereplőt, erre egy hetet "kihagyok" az életükből. Kíváncsi lennék rá hogy mit csináltak, milyenek az ottaniak.
Bár szerintem ez inkább azoknak szükséges, akik nem olvasták a könyvet (én csak az elsőt).
A 2. fejezetben hátulról a harmadik bekezdés:
"fordulna volna" csak gondoltam, szólok
Összességében nagyon szuper volt! Tetszett. Nem tudom, segítettem-e, remélem, igen, de sok sikert!
Nem tudom, hogy sikerült ennyire elnézni a borítót, de köszönöm, hogy szóltál! Ki tudja magamtól mikor vettem volna észre (pedig amúgy nagyon szoktam figyelni a helyesírásran, de sajnos hibák becsúszhatnak)! :D
És köszi a többi megjegyzést is. Ez igazából az első "könyvem" úgyhogy bőven akad mit fejlődni, de igyekszem. ^^
Első íráshoz képest rohadt jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!