Miért szereted az Alkonyatot?
Én egy részből nem szeretem: Olyan álomvilágot kölcsönzött számomra,amiből a hétköznapokban,sajnos muszáj felébredni,de nehéz.
Viszont imádom,mert általa megváltozott az életem,és szinte már betegesen imádom,mind a filmeket,mind a könyveket.
Az elvem az,hogy mindenkinek szüksége van egy Edwardra,de manapság nehéz,sőt lehetetlen ilyen férfit találni.
Szerintetek,természetre van egyáltalán olyan megértő,figyelmes,jó szándékú(stb.) férfi mint Edward??
Előre is köszönöm a válaszokat!
a könyvet imádom. mikor olvasom nem koncentrálok semmi másra csak a könyvre éss h na milesz? na milesz? na milesz? :D én régen nem olvastam semmit ezt is csak azért kezdtem el ovasni mert mindenki áradozott h milyen jó és nem tudtam elképzelni mi ilyen jó benne. de mostmár tudom.
a film: hát... a filmet elcseszték nem egyszrű szinten. az a 3 "főszereplő" az összeset utálom. nem oda való az egyik se. és egyre csúnyábbak. még az első részben kinéztek valahogy a 3.ba volt olyan pillanatom h ez meg ki? pedig ugyanaz jáccotta a karaktert mind a 3 részben..
na meg ez a 3. film. a moziban mindenki nagyban átérezte a pillanatot mi meg majd ki estünk a székből barátnőmmel a nevetéstől.
és nekem inkább egy Damon-ra van szükségem:D
de ezektől függetlenül a könyvet imádom.:D
fejtegetés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__2104693-s..
Az Alkonyatban a vámpírok túl tökéletesek...és ez valamiért sok embert vonz, és nem látják a cukormázat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!