Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért szereted az Alkonyatot?

Miért szereted az Alkonyatot?

Figyelt kérdés

Én egy részből nem szeretem: Olyan álomvilágot kölcsönzött számomra,amiből a hétköznapokban,sajnos muszáj felébredni,de nehéz.

Viszont imádom,mert általa megváltozott az életem,és szinte már betegesen imádom,mind a filmeket,mind a könyveket.

Az elvem az,hogy mindenkinek szüksége van egy Edwardra,de manapság nehéz,sőt lehetetlen ilyen férfit találni.

Szerintetek,természetre van egyáltalán olyan megértő,figyelmes,jó szándékú(stb.) férfi mint Edward??

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 18. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért szeretem, mert kikapcsolja a külvilágot. Beleélem magam, mint általában a jobb könyveknél így van ez. Nem kell gondolkodni rajta, nincsenek barokkos körmondatok, hanem sodor. Igazából egy sima szerelmi sztori, méghozzá a csöpögősebb fajtából. Nem a vámpírság a lényeg, hanem a két szerelmes, aztán a három :P Oké, a BD-ra már nem igaz ez, de az első három szinte végig csak az érzelmekről szól. Ami nem baj :D De azért nem ezt fogom a legnagyobb irodalmi alkotásként elkönyvelni magamban :P

Hja, Edward... :D Nincs ilyen, gondolom. Felesleges várni rá. Jó álmodozni róla, de nem kell túlzásba vinni, és túl magasra tenni a mércét. Szerintem :)

2010. aug. 18. 20:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Az én véleményem is ez.
2010. aug. 18. 20:02
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Én nem szeretem szerintem nagyon ratyi.
2010. aug. 18. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Ha azt mondom baromság, lepontoztok, szóval inkább "nem" mondom.
2010. aug. 18. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:
én próbáltam megszeretni, amikor még nem volt film, de sokat hallottam a könyvről... olvastam, olvastam, és vártam, hogy történjen valami, és nem igazán történt számomra semmi, jó Edward csillogott a napon, Bellát meg majdnem meg
2010. aug. 18. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Bocs, első vok, nem írtam h 15/L

Filmek: Alkonyat nem igazán tetszett, Újhold annál jobban. Az valahogy jobban visszaadta a hangulatát a könyvnek, visszahozta az állapotot, amit olvasás közben éreztem. Eclipse-ért szintén odavoltam, bár előfordulhat, hogy azért, mert előtte elsőt-másodikat is vetítették, 10 perc szünetekkel :P Amúgy másodszorra már az Alkonyat is jobban tetszett. Elsőre szinkronosan láttam, utána feliratosan, lehet, hogy ez is közrejátszik :)

2010. aug. 18. 20:55
 7/13 anonim válasza:
100%
jah! különben a szinkron nagyon szar!
2010. aug. 18. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Én olvastam és úgy mondom, hogy nem szeretem. Az első könyv még nem rossz, viszont a történet egyre szarabb, ahogyan haladunk, főleg a Braking Dawn.
2010. aug. 18. 22:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen imádom. Egy olyan álomvilágba menekülhetek általa, ahová mindig is vágytam. Kicsit hasonlítok Bellára, sztem. Én sem találom a helyemet, egy átlagos hétköznapi lány vagyok, én sem szeretek táncolni, és kicsit ügyetlen is vagyok, általában tele vagyok zöld és kék foltokkal, mert mindig beleütközöm valamibe. Egyébként ezért imádtam a Harry Potter is. Más akarok lenni, mint aki vagyok, de mivel ez megoldhatatlan, maradnak a könyvek. A könyvek a legjobbak a világon. Imádok olvasni.
2010. aug. 18. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is magát a történetet szeretem,mindenki legbelül ilyen szerelemre vágyik,a könyveket nagyon sokszor elolvastam.

Bár az Eclipse megnézésével kicsit kezd bennem lecsengeni az imádat

A filmeket viszont már nem annyira szeretem,mert sok minden máshogy van,mint a könyvben,vagy én máshogy képzeltem olvasás közben,és emiatt csalódtam

Az,hogy vámpírok is szerepelnek benne,a történet szempontjából nekem mellékes

2010. aug. 19. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!