Szereted az Alkonyatot?
Figyelt kérdés
Én úgy utálom!!! Nem tudom miért tetszik szinte mindenkinek Robert Pattinson, mikor olyan undorító!!Van még vki aki útálja vagy csak én?????2010. jún. 14. 13:43
2/9 anonim válasza:
Nyálas kis sz*rszopó. De ezért majd lepontos a sok tinirib*nc.
3/9 A kérdező kommentje:
Kit érdekel???? Már a véleményemet sem lehet elmondani?? Am még szépen fogalmaztam.
2010. jún. 14. 13:56
4/9 A kérdező kommentje:
Tudtam volna durvábban is
2010. jún. 14. 13:57
5/9 anonim válasza:
Nekem tetszett a film is meg a könyv is. Robert Pattinsont pedig helyesnek tartom,de nem vagyok annyira odáig érte mint az a sok tinilány. Az ő rajongásuk sztem is szánalmas :S
6/9 anonim válasza:
nem vagy egyedül.
én is utálom. =) az osztályba mindenki szereti. de képesek megérteni h én meg nem.
ezvan. nem tudom h ez miért olyan felháborító. nem kötelező szeretni.
7/9 A kérdező kommentje:
Végre valaki. :D
2010. jún. 14. 18:09
8/9 anonim válasza:
Nem szeretem,mert Anne Rice regényeinek gyenge koppintásának tartom.A koppintással nincs baj,mert a True Blood is az,de mégis szórakoztató a végeredmény.Az új részben ez a félmeztelen vérfarkas dolog meg vígjátéki.
A legnagyobb baj,hogy ha már ilyen nagy vámpírőrület van,Lestat kalandjait miért nem folytatják már?
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Eleinte én sem akartam megnézni az Alkonyatot,mert nem érdekelt, nem tudtam miért vannak érte annyira oda. Végülis rászántam magam,hogy megnézzem és nagyon tettszett,imádom már alig várom a többit is. Szóval aki nem nézte meg és akár csak egy kicsit is érdekli az nézze meg!Az első 20 perc kicsit uncsi,de utána már nagyon jó lesz,és abba sem tudod hagyni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!