Milyen balettel kapcsolatos könyveket ajánlanátok?
Nem baj, ha nem szépirodalom, sőt, talán jobb is, ha kicsit mélyebb, mint egy Daniele Steel. :D
Tudományos is jó, de regényes is lehet, akár olyan, ami összefoglalja a leghíresebb orosz darabokat.
Nem tudom, hogy táncolsz-e vagy sem. De ami közel hozza hozzád a balettot és úgymond enged belelátni a táncosok napjaiba 2 magyar könyv is van. Sok dolgok van mostanában és este fáradtan zuhanok csak be az ágyba, de Czank Lívia írta a 2 könyvet. Amennyit olvastam belőlük nekem nagyon tetszik, elég személyesre sikerült (vagy nem is tudok hogyan mondjam jobban). Az egyik az Opera táncosairól, a másik az MTE tanulóiról szól...
Én tőle személyesen dedikálva vettem meg (instán találtam hozzá elérhetőséget és csomagban vettem), A függöny mögött című könyvet én az első kiadásból vettem (nekem ez jobban tetszett, meg mégiscsak az első verzió...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!