Az alábbiak alapján melyik könyv lehet ez?
Van már vagy 20-25 éve is, hogy olvastam.
A könyv valamiféle fantasy volt.
A főszereplője elkövetett valami bűnt és a büntetése az volt, hogy az arcára tetováltak egy bizonyos színű foltot vagy kört, ami jelezte a vele találkozóknak, hogy nem beszélhetnek vele, és hogy még miket nem szabad neki.
(Abban a világban ez volt a büntetési rendszer: különböző színek és lekopási idő.)
Főhősünk persze találkozik egy nővel is, de betartják a szabályokat, már ha jól emlékszem.
És ennyi amire emlékszem.
Ha ráismersz, oszd meg velem a címét, vagy az íróját, vagy bármit.
Köszi
Regisztráció nélkül lehet kérdezni?
Csak ezért nem tervezek regisztrálni, de ha valaki fent van, és rákérdez és utána itt megosztja az infot, akkor az okés lenne.
Na feltettem és jött egy válasz:
Thea Beckman:Amazonkirályfi esetleg?
Először is mindenkinek ment a zöld annak ellenére, hogy a tartalmuk leírása alapján egyik könyv sem az.
Az Amazonkirályfi még lehetne is az a "környezet" alapján, de nem említenek egy magányos kitaszított alakot.
Viszont a tartalmuk alapján mindkettőhöz kedvet kaptam.
Remélem valaki majd csak ráismer.
Külön köszönet, hogy rákérdeztél a Moly-on. Ha bármi új infód lenne oszd meg velem is.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!