Melyik horror/thriller író a kedvenced és melyik műve(i) alapján?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 02:25
A kérdező szavazást indított:
Stephen King
Joe Hill
Jo Nesbo
Peter Staub
Egyéb, lent kifejtem
11 szavazat
1/8 anonim válasza:
László L Lőrincz könyveit szeretem pl. a halott város árnyai
2/8 anonim válasza:
Nagypapa titkos óriása, David Litchfield-től. Durva pedofil sztori. Nem kell ide az a nagyképű stréber (Burger) King 😀
3/8 anonim válasza:
Richard Laymon, a legnagyobb kedvenceim tőle: Resurrection Dreams; The Woods are Dark; Beast House regények.
4/8 anonim válasza:
Howard Phillips Lovecraft
Jóformán az összes műve alapján, de a kedvencem talán az Árnyék Innsmouth fölött.
5/8 A kérdező kommentje:
Lovecraftot nem is értem miért hagytam ki a sorból. Köszönöm az eddigi válaszokat, van akiről nem is hallottam :)
2021. jan. 5. 08:33
6/8 anonim válasza:
Dean R. Koontz lenne a kedvenc, ha nem lenne S. King. De van, hála az égnek! :D
Engedelmetekkel megemlíteném E.A. Poe-t. Ő aztán tudott zavart okozni a lelkekben,sötét, misztikus történeteivel.
7/8 anonim válasza:
Én Kingre szavaztam, de ha ott lett volna Lovecraft nem biztos, hogy tudtam volna dönteni. Nálam ők vannak az első helyen a másodikon meg Robert Bloch. Tőle a Psycho trilógia és a Tűzgolyó tetszett.
8/8 anonim válasza:
A listáról Stephen King. Egyébként Clive Barker (Korbács, Kárhozat) és újabban Veres Attila (Éjféli iskolák novelláskötet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!