A Gyűrűk ura könyv mennyivel "másabb", mint a Harry Potter?
Én el kezdtem olvasni a Gyűrűk urát, de hihetetlen hosszúak voltak a leírások. Persze, szépek. Az író gyönyörűen leírta a tájat, de nekem nem volt kedvem végigszenvedni azokat a részeket, de átugorni még sem akartam.
A könyv feléig jutottam el, ha jól emlékszem.
A filmet is el kezdtem nézni, de azt is kikapcsoltam a felénél.
Lehet, majd újra bepróbálkozom velük, mert amúgy az alapsztori érdekes, az tetszett is, csak a hosszú leírások vették el a kedvem. De tuti adok majd neki második esélyt.
Szerintem te is nyugodtan elkezdheted, aztán meglátod, tetszik-e.
A Gyűrűk ura több évtizeddel a Harry Potter előtt íródott, így persze, hogy másabb a leírása.
Részletes de marhára érdekes leírásokat ad szerintem (szóval nem ilyen Jókais borzalmat) , és persze egy komolyabb mű, mint a Harry Potter. (félreértés ne essen, nagyon szeretem a HP-t is)
Erre megkell érni és ezt nem kötekedésnek szánom persze. Én is 2x olvastam el, 11 illetve 21 évesen. Ég és föld volt a kettő közötti élmény és sokkal jobban tetszett másodjára.
Szóval ha úgy érzed készen állsz rá akkor hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!