Egy eszméletlen nagy spoilerbe ütköztem most a Heaven Official's Blessing könyv kapcsán. Reménykedek még, hogy rosszul olvastam, hogy valamit félreértettem. Most eléggé ki vagyok miatta, így megkérdezem itt, hogy igaz?
Figyelt kérdés
Még nem járok ott, magyarul olvasom, de, aki már angolul elolvasta az biztosan tudja.
...................................
San lang tényleg meghal?:((
2021. jan. 8. 21:06
1/2 A kérdező kommentje:
Inkább ne is mondjátok el most már. Szerintem elolvasom angolul is a magyar mellett:D
2021. jan. 10. 16:03
2/2 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy mennyire aktuális ez a kérdés, de Hua Cheng már meghalt... Mert ő egy szellem, tehát ő már nem tud meghalni.
Persze, valahogy a szellemeket is véglegesen meg lehet ölni, ahogy az alacsonyabb rangú szellemek is meghalnak, pl ott is meghaltak a Tong Lu hegyen, de Hua Cheng ilyen értelemben nem fog meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!