Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Segítség kellene Mo dao zhu...

Segítség kellene Mo dao zhu shi-vel kapcsolatban?! Wen Ning?!

Figyelt kérdés

Elolvastam a Mo dao zhu shi /The untamed könyveket, de nem emlékszem, hogy volt-e benne szó Wen Ning gyerekkoráról, életéről. Ha volt, akkor hol találom? Úgy emlékszem, hogy a sorozatban megemlítették, hogy gyermekkorában azért volt beteges mert, a Táncoló Istennő kiszívta a lelke egyrészét. Ez benne van a könyvben?

Illetve a haláláról hol írnak?

Sajnos a könyvek most nincsenek nálam mert, kölcsön adtam őket, ezért nem tudom kikeresni ezeket a részeket.

Minden segítséget köszönök.

#könyv #The Untamed #MoDaoZhuShi #WenNing #WenQionglin
2021. jan. 8. 13:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Wen Ning gyerekkoráról nincs szó a könyvekben, a Táncoló Istennő kapcsolatát vele meg csak a sorozatban találták ki a sötét fémes szálhoz.

A halála konkrétan szerintem nincs benne, de megkerestem, a 3. kötet 220. oldalán hívja elő Wei Wuxian a fuvolájával a Wen Ning hulláját, de asszem a halálát is csak a sorozatban mutatják.

2021. jan. 8. 13:36
 2/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. :)

Ment a zöld pacsi

Azért sajnálom, hogy kevés információ van csak Wen Ning-ről. Egyik kedvenc karakterem a könyvben. Jó lenne többet tudni róla. Nekem nagyon tetszik a könyvben az a rész is amikor Hant halmon van már Wei Wuxian a túlélő Wenekkel. Meg persze van egy tucat más kedvenc részem is. 😅

2021. jan. 8. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen :)

A Hant Halmos részeket én is szeretem (meg nagyon sok mást is :D). Mondjuk nekem az a sorozatban jobban bejött, mert ott jobban kifejtették az egészet.

2021. jan. 8. 13:57
 4/12 A kérdező kommentje:

Na igen. Az a sorozatban tényleg jobb volt. :) Hősiesen bevallom, hogy ott Wen Ning halálán is sírtam. ;(

Amikor Wei Ying elültette a földbe A-Yuant az is nagyon cuki volt. Kár, hogy a sorozatba nem került bele, amikor Lan Zhan pedig nyuszik alá "temette". Bár ezt ha jól emlékszem, a könyvben is csak emlékként meséli el Sizhui.

2021. jan. 8. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Wen Ning halálát csak a sorozatban mutatják, de egyértelmű, hogy a Lanlin Jin klán emberei végeztek vele. Hiszen hozzájuk került Wen Ning és az összes alá tartozó ember is.

A gyerekkoráról maximum annyit említenek, hogy félénk és visszahúzódó volt, amilyennek már Wei Wuxian is megismerte. Bár fontos szereplő, de mégsem főszereplő. És nem róla szól a történet.

2021. jan. 8. 21:06
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Ugyan valóban nem főszereplő , de az egyik olyan karakter a könyvben, aki nagyon "megfogott". Lehet, hogy azért mert, hasonló a személyisege az enyémhez. 😐 A másik ilyen "mellőzött" ,de kedvenc karakter Jin Zixuan is. Bár ő az elején nagyon tenyerébe mászó volt. 😅

2021. jan. 9. 10:23
 7/12 anonim ***** válasza:

6-os, Jin Zixuan tényleg egy pávakakas volt az elején. De még mindig jobban bírtam, mint Jin Guangyao-t. Na, őt egy péklapáttal vertem volna agyon. Mondjuk vele az elejétől fogva valahogy nem rokonszenveztem.

5-ös voltam.

2021. jan. 9. 10:26
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es, ne is mondd. Az elejétől sejthető volt, hogy Jin Guangyao a mosolya mögött valamit rejteget. Aztán volt a filmben 2 pillanat, amikor megsajnáltam. Az első, amikor kiderült, hogy miért nem ismeri el az apja. A másik, amikor Nie Huaisang hazugsága miatt Lan Xichen megölte. Mondjuk ott Xichent is sajnáltam. Végig barátja és fogadott testvéreként kezelte Jin Guangshant és mégha ő nem is akarta Xichent bántani, akkor is rengeteg gyilkosság tapad a kezéhez. Mégha volt olyan, ami csak közvetetten is.
2021. jan. 10. 10:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Én igazából nem tudom utálni Jin Guangyaót. A sorozatban eleinte még sajnáltam is (mikor először megjelent). Oké, szörnyű amiket tett, főleg amit Wei Wuxiannel és Lan Xichennel, de ha a dolgok mögé nézünk, akkor rájöhetünk, hogy valójában a társadalom tette azzá, aki. Azért akart hatalmat szerezni, hogy elismerjék őt, mert abban a világban, amiben élt, világéletében lenézték azért, mert egy szajha fia, és mert törvénytelen gyermek. Túl nagy volt benne a bizonyítási vágy, és ez, valamint az emberek véleménye eltorzította az elméjét, és ezért nem igazán tudom őt okolni. Ugyanígy ahogy Xue Yangot sem tudom utálni. Persze a dolgok felett, amiket elkövetett, nem lehet szemet hunyni.

#1 voltam.

2021. jan. 10. 11:28
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es , ezt így hajnalban egy kicsit megkönnyeztem. Egyébként igazat adok abban, hogy bizonyítani akart az apjának, hogy végre ne csak egy szajha fiaként nézzenek rá az emberek. Egyébként Jin Guangshan egy zseniális elme. (Bárcsak fele olyan memóriám lenne, mint neki. 😅 ) . Xue Yang-ot sem tudom szívből utálni. Viszont amikor neki is ott volt a lehetőség egy boldogabb életre Yi városban Xiao Xingchen és A-Qing mellett, akkor azért le tudtam volna csapni mert, ehelyett fontosabb volt a bosszú és megölte Xingchen-t. Utána bezzeg megbánta és vissza akarta hozni. Mondjuk ezt nem is értettem.Eleve, ha ragaszkodott hozzá, akkor miért kellett megölni őt? Na és ott törött el a mécses nálam újra. Ugyan úgy, mint Xue Yang halálánál. [A cukorka a kezében is megható volt ] (Hősiesen bevallom, hogy rengeteget sírtam a sorozat alatt😅)
2021. jan. 11. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!