Segítség kellene Mo dao zhu shi-vel kapcsolatban?! Wen Ning?!
Elolvastam a Mo dao zhu shi /The untamed könyveket, de nem emlékszem, hogy volt-e benne szó Wen Ning gyerekkoráról, életéről. Ha volt, akkor hol találom? Úgy emlékszem, hogy a sorozatban megemlítették, hogy gyermekkorában azért volt beteges mert, a Táncoló Istennő kiszívta a lelke egyrészét. Ez benne van a könyvben?
Illetve a haláláról hol írnak?
Sajnos a könyvek most nincsenek nálam mert, kölcsön adtam őket, ezért nem tudom kikeresni ezeket a részeket.
Minden segítséget köszönök.
Wen Ning gyerekkoráról nincs szó a könyvekben, a Táncoló Istennő kapcsolatát vele meg csak a sorozatban találták ki a sötét fémes szálhoz.
A halála konkrétan szerintem nincs benne, de megkerestem, a 3. kötet 220. oldalán hívja elő Wei Wuxian a fuvolájával a Wen Ning hulláját, de asszem a halálát is csak a sorozatban mutatják.
Nagyon szépen köszönöm. :)
Ment a zöld pacsi
Azért sajnálom, hogy kevés információ van csak Wen Ning-ről. Egyik kedvenc karakterem a könyvben. Jó lenne többet tudni róla. Nekem nagyon tetszik a könyvben az a rész is amikor Hant halmon van már Wei Wuxian a túlélő Wenekkel. Meg persze van egy tucat más kedvenc részem is. 😅
Szívesen :)
A Hant Halmos részeket én is szeretem (meg nagyon sok mást is :D). Mondjuk nekem az a sorozatban jobban bejött, mert ott jobban kifejtették az egészet.
Na igen. Az a sorozatban tényleg jobb volt. :) Hősiesen bevallom, hogy ott Wen Ning halálán is sírtam. ;(
Amikor Wei Ying elültette a földbe A-Yuant az is nagyon cuki volt. Kár, hogy a sorozatba nem került bele, amikor Lan Zhan pedig nyuszik alá "temette". Bár ezt ha jól emlékszem, a könyvben is csak emlékként meséli el Sizhui.
Wen Ning halálát csak a sorozatban mutatják, de egyértelmű, hogy a Lanlin Jin klán emberei végeztek vele. Hiszen hozzájuk került Wen Ning és az összes alá tartozó ember is.
A gyerekkoráról maximum annyit említenek, hogy félénk és visszahúzódó volt, amilyennek már Wei Wuxian is megismerte. Bár fontos szereplő, de mégsem főszereplő. És nem róla szól a történet.
Köszönöm
Ugyan valóban nem főszereplő , de az egyik olyan karakter a könyvben, aki nagyon "megfogott". Lehet, hogy azért mert, hasonló a személyisege az enyémhez. 😐 A másik ilyen "mellőzött" ,de kedvenc karakter Jin Zixuan is. Bár ő az elején nagyon tenyerébe mászó volt. 😅
6-os, Jin Zixuan tényleg egy pávakakas volt az elején. De még mindig jobban bírtam, mint Jin Guangyao-t. Na, őt egy péklapáttal vertem volna agyon. Mondjuk vele az elejétől fogva valahogy nem rokonszenveztem.
5-ös voltam.
Én igazából nem tudom utálni Jin Guangyaót. A sorozatban eleinte még sajnáltam is (mikor először megjelent). Oké, szörnyű amiket tett, főleg amit Wei Wuxiannel és Lan Xichennel, de ha a dolgok mögé nézünk, akkor rájöhetünk, hogy valójában a társadalom tette azzá, aki. Azért akart hatalmat szerezni, hogy elismerjék őt, mert abban a világban, amiben élt, világéletében lenézték azért, mert egy szajha fia, és mert törvénytelen gyermek. Túl nagy volt benne a bizonyítási vágy, és ez, valamint az emberek véleménye eltorzította az elméjét, és ezért nem igazán tudom őt okolni. Ugyanígy ahogy Xue Yangot sem tudom utálni. Persze a dolgok felett, amiket elkövetett, nem lehet szemet hunyni.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!