Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Segítség kellene Mo dao zhu...

Segítség kellene Mo dao zhu shi-vel kapcsolatban?! Wen Ning?!

Figyelt kérdés

Elolvastam a Mo dao zhu shi /The untamed könyveket, de nem emlékszem, hogy volt-e benne szó Wen Ning gyerekkoráról, életéről. Ha volt, akkor hol találom? Úgy emlékszem, hogy a sorozatban megemlítették, hogy gyermekkorában azért volt beteges mert, a Táncoló Istennő kiszívta a lelke egyrészét. Ez benne van a könyvben?

Illetve a haláláról hol írnak?

Sajnos a könyvek most nincsenek nálam mert, kölcsön adtam őket, ezért nem tudom kikeresni ezeket a részeket.

Minden segítséget köszönök.

#könyv #The Untamed #MoDaoZhuShi #WenNing #WenQionglin
2021. jan. 8. 13:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na, amikor Xue Yang a sorozatban meghalt, kezében a cukorkával, akkor hirtelen annyira megsajnáltam őt...

Egyébként szerintem Xue Yang nem akarta megölni Xiao XingChent. Xiao XingChen amúgy is magával végzett, és ha nem jelenik meg Song Lan, és A-Qing nem mondja el az igazat Xiao XingChennek, akkor valószínűleg ők hárman békében éldegélnek még évekig. Mert ha Xue Yang valóban meg akarta volna ölni Xiao XingChent, akkor azt megtehette volna azután is, hogy Xiao XingChen megmentette őt.

Xue Yang egyébként is egy külön pszichológiai eset, ezt még az írónő is megerősítette xD Róla órákat lehetne beszélgetni, hogy mit miért csinált, mi ennek a háttere, előzménye, stb... végtére is szerintem szerette, hogy Xiao XingChen kedvesen bánt vele és elfogadta, csak mivel korábban senki sem viselkedett így vele, nem tudta kezelni a helyzetet, amikor pedig kiderült minden, amit tett, végképp elvesztette az irányítást. Mikor először olvastam a könyvet angolul, akkor baromi dühös voltam rá, mert felháborító amit tett, de végülis az ő tetteinek is ugyanúgy meg volt a háttere és előzménye, mint Jin Guangyao esetében.

2021. jan. 11. 08:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Na igen, Xue Yang valóban külön pszichológiai eset. Könyvet kéne írni róla.

Huh, ebből a szempontból nézve kár, hogy Song Lan oda keveredett. Olyan szépen eléldegélhettek volna Yi városban. Na persze, ha Xue Yang nem gyilkoltat meg minden ártatlant szegény Xingchen-nel.

Egyébként most olvasok egy ff-et és ott Wei Wuxian megmentette gyermekkorában Xue Yang-ot, amikor az édességet/ételt kérte attól a férfitól. Így Xue Yang Xiao Xingchen-hez és Song Lan-hoz került. Bár nem ő a főszereplő, de kíváncsi vagyok, hogy lesz-e szó arról, hogy így milyen jövő vár rá. Egyébként valószínűleg a könyvbeli Xue Yangsem lett volna egy pszichopata gyilkos, ha nem ilyen a gyerekkora.

2021. jan. 12. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!