_Nektek is a kötelező olvasmányok vették el a kedvetek az olvasástól?
Fúj, utáltam hogy kötelező xy könyveket elolvasni ami nem érdekelt.
Imádok szabadon olvasni.
Egy kötelező sem volt köztük soha. Azokat azóta sem olvastam el, egyszerűen nem érdekel. 1-2 kötelezőnél volt az, hogy végigszenvedtem, de halál unalmasak, nem is emlékszem mi történt bennük, annyira nem kötöttek le. Már elolvasás után is gondot okozott visszaemlékezni, közepesnél sose kaptam jobb jegyet belőlük.
Most már 35 éves leszek lassan, én személy szerint imádok olvasni, de csak a saját érdeklődésem szerint, szabadon választott könyveket.
Szerintem komolyan el kéne gondolkodni azon, hogy szabadon választhatóvá teszik az olvasott könyveket az iskolákban, ahelyett hogy bizonyos könyveket kötelező elolvasni. Mert így sok gyereknek, tininek elveszik a kedvét az olvasástól. Ahogy tapasztalom a környezetemben, sokaknak egy életre. A régi osztálytársaim/ismerőseim 95%-a azóta sem vett egy könyvet se a kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!