Szerintetek melyik jobb Leiner Laura konyvei kozul?
Nehez osszehasonlitani a kettot. A Babel szerintem realisabb, ertem ezt ugy, hogy fesztival meg azert van benne kis ivaszat, buli, hasonlok.
Az IOV komolyabb, tobb a mondanivaloja.
En pl mindkettot szeretem, a Babel az egy nyari chilles konyv amikor epp nincs mit olvasnom vagy csak unatkozok es megkeresem a kedvenc reszeim, az IOVet ezzel szemben, ha elkezdem akkor jon utana a tobbi resze is igy akkor legalabb ket hetig csak az IOVet olvasom :)
Szerintem a Bábel nem a legjobb könyve, de egyáltalán nem rossz, nagyon jól átadja a fesztiválozás hangulatát.
Viszont nálam az IOV az örök kedvenc. Egyrészt tényleg sokkal komolyabb témákat dolgoz fel, úgy, hogy a fiatalabb korosztálynak is érthető legyen. Másrészt tele van meglepetéssel, ha egyszer elkezdem olvasni akkor addig le se teszem míg végig nem olvastam az egészet. :)
Nekem Leiner Laura összes könyve nagyom tetszett, talán az Akkor szakítsunk a legkevésbé és ahogy már említettem, az IOV a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!