Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek mi a véleménye Leiner...

Kinek mi a véleménye Leiner Laura Közhelyek című könyvéről?

Figyelt kérdés
Például melyik korosztály, miről szól, milyen stílust kedvelő embernek ajánlanátok stb. Vagyis mindent. Több Leiner Laura könyvet olvastam (Bábel, SzJG, Bexi, Mindig karácsony, Akkor szakítsunk, Remek 1,2), ezek mind tetszettek. Ez alapján ajánlanátok? Előre is köszi :)

2020. okt. 29. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha mind tetszettek, akkor biztos ez is fog. Én csak beleolvastam, de ez nekem nagyon "korai LL", szerintem nála nagyon szépen látszik, hogy gyengén kezdi és egyre jobbakat ír.
2020. nov. 6. 06:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom inkább az IOV-sorozatot, de egyelőre csak az első trilógiát olvasd el, mert a másodikból még csak 1 kötet jelent meg, és elolvastam, és most esz a fene, h mi lesz utána, nehéz kivárni :D
2020. nov. 6. 06:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nem olvastam, de Laura elmondása alapján mély lelki traumát feldolgozó felnőtt könyv 16-os korhatárral. Tehát teljesen más a sikerre futtatott műveitől, bár az utóbbi években ifjúsági műfajban is a 16-os korhatár stílusával ír.
2020. nov. 6. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm, megvettem, kiolvastam és imádtam!
2020. nov. 12. 21:05
 5/5 anonim válasza:

Tudom, hogy már tárgytalan a konkrét könyv tekintetében, de hátha haszos lesz a link egy későbbi hasonló esetben:

[link]

Szóval a moly.hu-n érdemes adott könyvekről felhasználói/olvasói vélemények után körbenézni.

2021. jan. 9. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!