Kovács_Barbara kérdése:
A Bábelt (Leiner Laura) szeretném megvenni, de előtte szeretném mások véleményét is hallani, nektek hogy tetszett?
Figyelt kérdés
Milyen könyv a Bábel?2015. márc. 7. 17:07
1/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó kis könyv :3
2/14 anonim válasza:
Nekem és még 2 ismerősömnek nagyon nem tetszett (az SZJGt mindhárman nagyon szerettük) de a Bábel egyszerűen nem tudta megszerettetni magát velünk.
3/14 anonim válasza:
nem érdemes megvenni. ezzel nem azt mondom, hogy nem is érdemes ELOLVASNI. kérd kölcsön valakitől/kölcsönözd ki a könyvtárból. én megvettem (kábé a megjelenése után), egy nap alatt elolvastam, és azóta le sem vettem a polcról. nem az, hogy nagyon unalmas volt, hanem egyszerűen elég volt egyszer elolvasni. visszagondolva igazából nem is tudom, hogy mi a jó benne. szinte semmi nem történik benne, amire azt mondtam volna, hogy "hűha, ez igen!". Jó időtöltésnek, néha megnevettet, fesztivál hangulata van, stb. de ennyi. én többet várok el egy jó könyvtől. persze nem mindenkinek ugyanezen van a mércéje, ha szereted az ilyen agyonmosott gimi szjg-s faja könyveket, valószínű, hogy ez tetszeni fog (többé kevésbé).
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. márc. 7. 20:06
5/14 anonim válasza:
Én amondó vagyok, hogy ez Leiner Laura legjobb könyve.Szerintem jobb, mint a Szent johanna gimi.Vedd meg, mert nem vesztesz vele sokat.
6/14 anonim válasza:
Magasan a legjobb Leiner Laura könyv. A többit mind abbahagytam, de ez tényleg szórakoztató volt.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. márc. 8. 17:50
8/14 anonim válasza:
Nagyon klisés, nem tud semmi újat felmutatni, de jó a humora és élvezhető. Egy próbát mindenképp megér.
9/14 Betty-Detty válasza:
szerintem érdemes megvenni, de ez csak tőled függ. szerintem ez leiner laura legjobban sikerült könyve.
10/14 anonim válasza:
Én a Bábelt az Szjg előtt olvastam (januárban kezdtem, most következik a 7.). Nekem nagyon tetszett, ez a kedvencem! Lehet, hogy azért, mert előtte nem szerettem olvasni, és ez volt az első könyv, ami igazán tetszett. Szeretem a póénjait, imádom a szereplőit (Zsófi+Szasza <3), jó a története, feledhetetlenek az események.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!