Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Leiner Laura könyvet...

Melyik Leiner Laura könyvet ajánlanátok elsőnek?

Figyelt kérdés

2020. nov. 21. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Én szerintem az SzJG-t ajánlanám elsőnek, vagy az első könyvet a 'Remek'-et, mivel szerintem így könnyebb megbarátkozni a még nagyon kezdő könyveivel. A többi könyvet nem olvastam, de szerintem jobb és jobb lett az írása, a nézete az elmúlt évek alatt szóval inkább előbb a "rosszabb" könyveket olvasnám el, nehogy elkezdjem a legjobbal és aztán csalódjak. Ezzel nem mondom hogy rossz az SzJG és a Remek, sőt én nagyon is szeretem őket, többször már kiolvastam és visszaemlékeztem a sulis éveimre.

De ez csak az én véleményem, a végén úgyis te döntesz :)

2020. nov. 21. 09:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én is a SzJG-re gondoltam, csak kíváncsi voltam mások véleményére is. Jövő héten megveszek az első részt.
2020. nov. 21. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

1es vagyok

Még annyi hogy igazából olvastam még az 'akkor szakítsunk'-at és próbálok túl lenni a 'Bábel'-en is (már évek óta "olvasom" csak már nincs sok motivációm) és nem volt annyira rossz, de annyira jó sem. A Bábelben az a kb 40 oldal amit olvastam tetszett, szóval lehet az sem egy rossz könyv. Viszont a többit még nem, de állítólag a karácsonyos nem futott be olyan jól mint az eddigi többi könyv.

2020. nov. 21. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Én a SZJG-t olvastam elsőnek és azt ajánlanám, vagy ha nem sorozatot akarsz most olvasni akkor Bábel vagy mivel közeledik a Karácsony a Mindig karácsonyt
2020. nov. 21. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én talán a Bábelt ajánlanám, mivel az egyik legviccesebb könyve, vagy a Bexi-sorozatot a szerethető karakterek miatt. :)
2020. nov. 22. 17:07
 6/12 anonim válasza:
100%

Én az SzJG-t olvastam elsőnek, azonban kicsit unalmasnak találtam. Én a Bexi-sorozatot ajánlom a leginkább, szerintem az a legjobb Leiner Laura könyv-sorozat.

Ha egy kötetes könyvet szeretnél, akkor a Bábelt ajánlanám.

2020. nov. 26. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én az SzJG-t egy picit untam, nekem nem tetszett Reni karaktere, viszont ettől függetlenül nem mondanám, hogy rossz könyv sorozat. Nekem az abszolút kedvencem a Bexi sorozat, de Mindig Karácsonyt is nagyon imádtam. A Bábelt inkább nyárra ajállanám, hisz egy fesztiválon játszódik.

Amit még nagyon imádtam tőle az a Bízz bennem (iskolák országos versenye II. trilógia) viszont ahhoz, hogy értsd el kell olvasnod az első trilógiát (Ég veled, Maradj velem, Emlékezz rám). Az elsővel csak annyi volt a bajom, hogy Hanna karaterében nagyon túl lett tolva a depresszió és a gyász, ugyanis az anyukája meghalt, amit megértek, hisz szomorú és tragikus, hogy egy fiatal kamasz lány elveszti az anyukáját, viszont én a harmadik résznél már át lapoztam azt amikor vissza emlékezett újból, hogy mennyit gépezett és nem foglalkozott a szüleivel.

Számomra az Akkor szakítsunk is kicsit unalmas volt, így nem is maradt meg bennem sok minden.

Remélem tudtam valamennyit segíteni <3

2020. nov. 27. 15:11
 8/12 anonim válasza:
69%
Szia! Én a Szjg-t olvastam tőle először es remek elmény volt,de kicsit unalmasabb részek is voltak benne. A kedvencem a Bexi nagyon tudom ajánlani, de a Bízz bennemet es inádtam szóval ha rövidebbel kezdenéd èn azt ajánlom.
2020. dec. 6. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Én a "Közhelyek"-et olvastam elsőnek tőle. Viszont ez egy kicsit "depizős", szóval ezt ne akkor olvasd mikor szomorú vagy, mert ettől a történettől még jobban az leszel.

Én az "Akkor szakítsunk" Könyvet ajánlanám elsőnek, nekem nagyon-nagyon tetszett. Most a "Mindig karácsony"-t olvasom, nem panaszkodom, mert nagyon jó... :)

2020. dec. 8. 15:49
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
elsonek a babelt vagy az szjg-t olvasd, utana johet a bexi, a mindig karacsony, majd az akkor szakitsunk, ezutan az iov. utolsonak a remek es ha kedved van, a kozbelyeket is elolvashatod
2020. dec. 9. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!