Melyik Leiner Laura könyvet ajánlanátok elsőnek?
Én szerintem az SzJG-t ajánlanám elsőnek, vagy az első könyvet a 'Remek'-et, mivel szerintem így könnyebb megbarátkozni a még nagyon kezdő könyveivel. A többi könyvet nem olvastam, de szerintem jobb és jobb lett az írása, a nézete az elmúlt évek alatt szóval inkább előbb a "rosszabb" könyveket olvasnám el, nehogy elkezdjem a legjobbal és aztán csalódjak. Ezzel nem mondom hogy rossz az SzJG és a Remek, sőt én nagyon is szeretem őket, többször már kiolvastam és visszaemlékeztem a sulis éveimre.
De ez csak az én véleményem, a végén úgyis te döntesz :)
1es vagyok
Még annyi hogy igazából olvastam még az 'akkor szakítsunk'-at és próbálok túl lenni a 'Bábel'-en is (már évek óta "olvasom" csak már nincs sok motivációm) és nem volt annyira rossz, de annyira jó sem. A Bábelben az a kb 40 oldal amit olvastam tetszett, szóval lehet az sem egy rossz könyv. Viszont a többit még nem, de állítólag a karácsonyos nem futott be olyan jól mint az eddigi többi könyv.
Én az SzJG-t olvastam elsőnek, azonban kicsit unalmasnak találtam. Én a Bexi-sorozatot ajánlom a leginkább, szerintem az a legjobb Leiner Laura könyv-sorozat.
Ha egy kötetes könyvet szeretnél, akkor a Bábelt ajánlanám.
Szia!
Én az SzJG-t egy picit untam, nekem nem tetszett Reni karaktere, viszont ettől függetlenül nem mondanám, hogy rossz könyv sorozat. Nekem az abszolút kedvencem a Bexi sorozat, de Mindig Karácsonyt is nagyon imádtam. A Bábelt inkább nyárra ajállanám, hisz egy fesztiválon játszódik.
Amit még nagyon imádtam tőle az a Bízz bennem (iskolák országos versenye II. trilógia) viszont ahhoz, hogy értsd el kell olvasnod az első trilógiát (Ég veled, Maradj velem, Emlékezz rám). Az elsővel csak annyi volt a bajom, hogy Hanna karaterében nagyon túl lett tolva a depresszió és a gyász, ugyanis az anyukája meghalt, amit megértek, hisz szomorú és tragikus, hogy egy fiatal kamasz lány elveszti az anyukáját, viszont én a harmadik résznél már át lapoztam azt amikor vissza emlékezett újból, hogy mennyit gépezett és nem foglalkozott a szüleivel.
Számomra az Akkor szakítsunk is kicsit unalmas volt, így nem is maradt meg bennem sok minden.
Remélem tudtam valamennyit segíteni <3
Én a "Közhelyek"-et olvastam elsőnek tőle. Viszont ez egy kicsit "depizős", szóval ezt ne akkor olvasd mikor szomorú vagy, mert ettől a történettől még jobban az leszel.
Én az "Akkor szakítsunk" Könyvet ajánlanám elsőnek, nekem nagyon-nagyon tetszett. Most a "Mindig karácsony"-t olvasom, nem panaszkodom, mert nagyon jó... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!