Tudnátok ajánlani valami tinikről, szerelemről szóló könyvet? Leiner Laura összes könyvét olvastam valamint a Sulijegyzeteket is. Valami ezekhez hasonlót szeretnék. Esetleg linket is kaphatnék majd a könyvekhez?
Figyelt kérdés
Leiner Laura összes könyvét olvastam valamint a Sulijegyzeteket is. Valami ezekhez hasonlót szeretnék. Esetleg linket is kaphatnék majd a könyvekhez?#szerelem #könyvek tininek
2020. ápr. 29. 11:51
1/8 anonim válasza:
Cinder és Ella
Miután
Csókelvonó kockáknak
szuper könyvek!
3/8 anonim válasza:
Vámpírnaplók
A titkos kör
Szívritmuszavar
Vöröspöttyös könyvek
Meg Cabot könyvek
4/8 anonim válasza:
Stephanie Perkins könyvek, Erdős Zsuzsanna könyvei és Nathalie Somerstől a Lányyok Regénye. Mindegyiket csak ajánlani tudom, nekem mindegyik nagy kedvencem.
5/8 anonim válasza:
Jaj, még lehagytam az Alkonyat sorozatot.
6/8 anonim válasza:
A hűvösvölgyi suli hasonló és a LOL könyvek is nagyn jók énezeket olvastam. Kicsit más téma de én nagyon szerettem a Beépített Hercegnő könyvet is ami elsőre nagyon hercegnősnek tűnhet denem annyira az.
7/8 Peredi Dóra válasza:
A fiúknak akiket valaha szerettem
Utóirat: Még mindig szeretlek!
Örökkön örökké: Lara Jean
(Ez a három könyv ugyanaz a történet)
egy ikerpár titkos naplója 1; 2; 3;
Két lépés távolság
Pulcsiban alszom
8/8 anonim válasza:
Hűvös völgyi suli,Éjjeli napfény, Lányok regénye, Léggömbök, Beépített hercegnő, Neveletlen hercegnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!