Ki nevel a végén c. könyv?
Figyelt kérdés
Gáz h csak ide tudok írni.
Szóval nem olvastam még végig.
Reális gondokat boncolgat.
Belegondoltál már abba hogy a legtöbben úgy vágnak bele a gyerekvállalásba, hogy nem is ismerem magam és közben nevelni sem tudok. Meg ügye a rossz minta, amit ír. Szerintem ez a pár alapvető hiba lesz ennek az egész káosznak a gyökere. Ehhez a fajta tanításhoz nem jutnak hozzá az emberek. Szerintem így elektronikus eszközökön keresztül inkább érték foszlányokból tájékozódnak, míg érdemi önismerethez nem jutnak. Mert amíg nem ismerem magam nem tudok igazán gondoskodni magamról, nem tudok felelősséget vállalni a gyerekért és rosszul megalkotott kapcsolataim lesznek.
Mit gondolsz?
2020. nov. 25. 17:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!