Milyen könyvet javasoltok?
Sziasztok!
Amióta az eszemet tudom utálok olvasni. Aztán történt, hogy youtubon találtam egy csontváros nevű filmet ami nagyon tetszett. Utána kerestem, meg találtam a könyv sorozatot. Egy év vacilálás után, rá vettem magam és meg vettem az első részét. Én aki a könyvekkel köszönő viszonyba se volt 3 hét alatt ki is olvastam és már vettem is a következő részét. Annak már 1 hét is elég volt. Holnap jön a harmadik része. Alig várom. Viszont ha ilyen tempóban fogyasztom a könyveket hamar vége a sorozatnak. Olyan könyveket keresek amik ehhez a sorozathoz hasonlóak. Nem akarom abba hagyni az olvasást utána sem, szóval jól jönne néhány könyvmoly javaslata, hogy én is azzá válhassak
Aha, az árnyvadászos világban még rengeteg könyv van a Végzet Ereklyéin kívül. Nézz utána.
Egyébként akkor YA fantasy a műfaj, amit kereshetsz.
pl.
Kerstin Gier: Rubinvörös (időutazós, romantikus)
Jennifer L. Armentrout: Obszidián (földönkívüliek, romantikus)
Marissa Meyer: Cinder (steampunk-szerű, cyborg főszereplő lány, romantikus)
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!