Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet javasoltok?

Milyen könyvet javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amióta az eszemet tudom utálok olvasni. Aztán történt, hogy youtubon találtam egy csontváros nevű filmet ami nagyon tetszett. Utána kerestem, meg találtam a könyv sorozatot. Egy év vacilálás után, rá vettem magam és meg vettem az első részét. Én aki a könyvekkel köszönő viszonyba se volt 3 hét alatt ki is olvastam és már vettem is a következő részét. Annak már 1 hét is elég volt. Holnap jön a harmadik része. Alig várom. Viszont ha ilyen tempóban fogyasztom a könyveket hamar vége a sorozatnak. Olyan könyveket keresek amik ehhez a sorozathoz hasonlóak. Nem akarom abba hagyni az olvasást utána sem, szóval jól jönne néhány könyvmoly javaslata, hogy én is azzá válhassak

2020. nov. 23. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a Végzet ereklyéit olvasod Cassandra Claretől. Az ő könyveit ajánlom, nagyon jók. Pl.: A pokoli szerkezetek, de a többi is nagyon nagyon jók, valószínűleg tetszeni fognak.
2020. nov. 23. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Aha, az árnyvadászos világban még rengeteg könyv van a Végzet Ereklyéin kívül. Nézz utána.

Egyébként akkor YA fantasy a műfaj, amit kereshetsz.

pl.

Kerstin Gier: Rubinvörös (időutazós, romantikus)

Jennifer L. Armentrout: Obszidián (földönkívüliek, romantikus)

Marissa Meyer: Cinder (steampunk-szerű, cyborg főszereplő lány, romantikus)

stb.

2020. nov. 23. 02:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2020. nov. 23. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Utolsóba a link, hát sokkal több van mint amit hittem, szóval így el leszek egy ideig 😊
2020. nov. 23. 13:05
 5/5 anonim válasza:
100%
A Tél jegyesei sorozat szerintem tetszene neked 😊
2020. nov. 24. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!