SOS! Mennyit kérhetek ilyen könyvekért? Egyáltalán hogyan kerülhetem el azt, hogy átverjenek?
1877-1990 között kiadott könyvekről van szó. Mindegyik nagyon jó állapotú, bár vannak kicsit kopottabbak, de nem vészesen. Általában számomra ismeretlen szerzők regényeiről és vallási témájú könyvekről van szó. Nem sorolnám föl mindet, mert elég hosszú a lista...nekem az is elég, ha olyanokat mondtok, hogy pl. egy 1914-es regény, ha jó állapotú, kb. x forint szokott lenni.
Az a baj, hogy nem értek hozzá, és nem akarom csak úgy kidobni ezeket a könyveket az ablakon pár fillérért.
Azért néhány példa:
Zsoltáros könyv - 1914
Hozsánna - 1948
Konstantinápolyig és vissza - úti rajz - 1877 (Bátorfi Lajos)
Egy haditudósító emlékei - 1916 (Molnár Ferenc)
Durbints Sógor - 1902 (Göre Gábor)
stb.
Esetleg az is jó lenne, ha tudnátok ajánlani valamilyen weblapot, ami ezzel foglalkozik.
Köszönöm!
hű, nehéz kérdés, pár éve én is akartam eladni régi könyveket (nem ennyire régieket) de aztán nem lett belőle semmi.
nekem azt ajánlották hogy pár darabot vigyek el több antikváriumba és kérdezzem meg, hogy mennyit adnának érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!