Hogyan kerülhetem el?
Ivartalanítani szeretném a 2 éves kan kutyámat, hogyan előzhetném meg, hogy a hormonhiánytól szimmetrikus szőrhullása legyen? Nagyon nem szeretném, ha ez előjönne nála,láttam már ilyen kutyát, nagyon csúnya volt szegény.
Az a fő probléma, hogy a szomszéd vett egy német juhász szukát. Az most 8 hónapos, tüzel, az enyém meg meg van őrülve teljesen. Mivel a szomszédnak vannak elmebetegségei, ő nem fogja ivartalanítani a kutyáját. Az előbb is én szedtem össze az utcáról a kutyáját.
Biztos, hogy nem lesz baja az enyémnek, ha ivartalaníttatom? A hízástól nem félek, mert rengeteget futtatom.
erre gondolok. Remélem, hogy tényleg ritka! Csak nagyon ritkán van ivartalanításnál. DE végül is az is hormonhiányt okoz.
Én is rengeteg ivartalan kutyát ismerek, egyiknek sincs ilyen szőrhullása. Erre nagyon kicsi az esély. Egyébként meg szerintem kérdezd meg állatorvosnál vagy állatpatikában még műtét előtt, hogy mi lenne, ha...
Bár kétlem, hogy ilyen probléma elő fog fordulni, nagyon ritka lehet.
jó, csak ettől féltem a kutyám, de sajnos ez az egyetlen megoldás. Tudom, hogy a szomszéd fialtatni fogja a kutyáját, de nem tehetek semmit, mert nem beszámítható a fickó. Én meg nem kezdek ki vele, mert félünk tőle.
Szóval az a megoldás, hogy az én kutyám lesz ivartalanítva. Annyiból nem baj, hogy úgyis lóg a füle, nem egy tenyészpéldány. De azért imádom, és nem akarok neki rosszat.
Köszi, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!