A hangoskönyv hallgatás uolyan, mintha olvasna az ember?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ugyanaz mint ami a könyvben szerepel?2020. nov. 10. 23:16
2/6 anonim válasza:
Alapvetően igen. Létezik néhány nagyon hosszú könyvnél rövidített verzió, de ott már a címnél feltüntetik, hogy az rövidített kiadás.
3/6 anonim válasza:
Szerintem viszont nem. Mégpedig azért mert olvasásnál, valamennyure cselekszel valamt, olvasod a betűket, lapozol, értelmezed, fogod a könyvet, míg hangoskönyvnél csak fekszel és próbálsz nem elaludni, mert egyszerűen nem kell semmit sem csinálnod. Lehet csak én vagyok ezzel így, de szerintem nem ugyan olya. Ha hangos könyv, véleményem szerunt, 1000x unalmasabb
4/6 belapus válasza:
Én is úgy vélem, ha olvasol egy könyvet, jobban benne lehetsz a cselekményekben.
5/6 anonim válasza:
3-as: én úgy gondolom, hogy a kérdező kizárólag a tartalomra gondolt. Hogy tényleg szó szerintem a könyvet olvassák-e fel.
De amit írsz, abban teljesen igazad van. Én igazából olyan "esti meseként" használom a hangoskönyveket, mert engem hamar elálmosítanak.
6/6 anonim válasza:
A tartalom ugyanaz.
Én sport (futás) meg utazás közben szoktam hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!