Vannak Biblia hangoskönyvek vagy ehhez hasonló hanganyagok az interneten, ingyenesen, törvényesen elérhetők, ha igen, hol és melyiket ajánlod?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 18:24
1/21 anonim válasza:
A jw.org honlapon is van letölthető Biblia, amit felolvastak és rögztettek, igy halgatható.
2/21 anonim válasza:
Természetesen van, az alábbit ajánlom:
Az első válaszban linkelt fordítás általánosan nem elfogadott a keresztények körében, mert számos félrefordítás, ferdítés van benne.
3/21 anonim válasza:
Dereck Prince
https://www.youtube.com/results?search_query=derek+prince+a+..
Ha időt tudsz szánni, persze nem egyszerre, folyamatosan hallgasd végig őket.
4/21 anonim válasza:
Ezt ki ne hagyd:
Dereck Prince: Hogyan azonosítjuk az ellenséget
5/21 anonim válasza:
#3-4
Ez szerinted Biblia hangoskönyv? Vagy te vagy Derek Prince fizetett prókátora itt?
6/21 anonim válasza:
Nem az, csak Engem, és a válaszomat szeretne megalázni. (1-es)
7/21 A kérdező kommentje:
#6. Hogy érted?
Írhatod privátban is, hogy ne offoljunk. Köszi.
2020. júl. 1. 20:03
8/21 anonim válasza:
9/21 A kérdező kommentje:
#8. Azt szerettem volna, ha legalább ez a kérdésem nincs szanaszét offolva! Azért javasoltam a privát üzenetet! Világos?
2020. júl. 1. 20:13
10/21 A kérdező kommentje:
#8. Fejezd már be az offolást!
2020. júl. 1. 20:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!