Vannak Biblia hangoskönyvek vagy ehhez hasonló hanganyagok az interneten, ingyenesen, törvényesen elérhetők, ha igen, hol és melyiket ajánlod?
#13. Legalább gondolkoznál logikusan! Miért kértem volna a #6-t, hogy inkább privát üzenetet írjon?
Neked ennyire nem megy a logikus gondolkodás?
az 1, és 6-os válaszoló vagyok.
Azért linkelte be az "ellenséggel" kapcsolatos oldalt, mert Jehova Tanújaként, számára ellenség vagyok. Igy a hangos Biblia elfogadhatatlan, Ha Jehova Tanúi oldalról ajánlja valaki. Mivel elterjedt az a hir, hogy a Tanúk teljesen kiforgatták a Bibliát, és mást tartalmaz, mint egyéb Bibliák.
Ezért megakarja akadályozni, hogy beleolvass, vagy meghallgasd.
Ahogy irtad is, nem a kérdésedre ad választ, hanem egy másik válaszolót minősit, akiben az ellenséget látja, és óvni akar Tőle.
Nem tudom miket beszélsz, mert én sose hívtalak vagy tartottalak ellenségnek, nem linkeltem semmilyen ellenséges oldalt sem, csak néhány olyat, ahol nagyon helyesen felhívják a figyelmet az UV fordítás sokszor szándékos, olykor tudatlanságból elkövetett ferdítéseire.
"nem a kérdésedre ad választ"
Rögtön a 2. hozzászólásban adtam, de ez van, biztos szelektív a látásod is.
Majd mindjárt megint kapok a kérdezőtől, hogy offolok, de tojok rá.
17.
Te irtad a 3, 4-es választ? Mert szerintem nem. A válaszom, Róla szól
Innentől kezdődött e beszólássorozatod:
"Nem kell ezt privátba, ha valaki annyira mondja, tegye nyíltan, nem sunyiskodva."
De úgy tűnik, hogy a többit is félreértetted.
Aztán vádaskodtál, hogy kamu a kérdés, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!