Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ilyen esetben ajánlanátok a...

Ilyen esetben ajánlanátok a hangoskönyvek hallgatását?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelnek a könyvek tartalma (szépirodalom is).

Viszont hamar megunom magát az olvasást. Ez pedig nagyon frusztrál jó ideje.

A könyvek kivonata, rövid vázlata, tartalma nekem kevés. Az eredeti, teljes változat érdekel.

Ha hangoskönyvben megvan a teljes, akkor érdemes esetemben átváltani a hangoskönyvek hallgatására?

2019. jan. 1. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy próbát megér. Ráadásul olyankor is hallgathatod, amikor olvasni nem tudnál, pl házimunka vagy vezetés közben.
2019. jan. 2. 00:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző válaszoló is írta, rutinmunkák közben jó lehet hallgatni. Ha nem foglalod le közben magad, vagy legalábbis a kezeid valamivel, akkor (szerintem) hamarabb meg lehet unni a hallgatást, mint az olvasást.
2019. jan. 4. 17:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Én azt tapasztaltam, hogy hallás után jobban megértem és megmaradnak a dolgok, mint ha olvasom.

Illetve egyszerűen nem bírok 20 percnél tovább olvasni. Érdekel, hogy mi van a könyvben, de magával az olvasás művelésével nem vagyok jóban.

Ezért is frusztrál, hogy ott a sok szépirodalom, ami gyerekkoromban, diákként is érdekelt, de ne kelljen olvasni.

Vagy hogy lehet azt elérni, hogy szeressek olvasni?

2019. jan. 4. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!