Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Adnak ki még Kaland Játék...

Adnak ki még Kaland Játék Kockázat könyveket?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam, hogy megszűnt a kiadó. Ez igaz?

2020. okt. 16. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azokból nem, de ilyen lapozgatós könyvek még vannak lsd: 1000 veszély sorozat.
2020. okt. 16. 18:21
 2/3 Ambrose ***** válasza:

Egy könyvekkel foglalkozó oldalon kaptam egy üzenetet egy szerzőtől, hogy most jön/jött ki a legújabb, klasszikus, kaland - játék kockázathoz hasonló könyv!

[link]

2020. okt. 17. 19:10
 3/3 Játékkönyv-figyelő válasza:

"Nemrég hallottam, hogy megszűnt a kiadó. Ez igaz?"

Mármint a Rakéta könyvkiadó? Hát az már jó rég megszűnt, úgy 1994 körül. :D Viszont pont 2020-ban (amikor kiirtad a kérdést) a Kaméleon Komix nevezetű kis kiadó újraindította a sorozatot. Azóta már vagy 15 könyvet piacra dobtak, régieket, újakat vegyesen. De magyar írók is adnak ki lapozgatósokat, amik szintén igényesek. Van egy játékkönyves adatbázis, abban minden új kiadványt megtalálsz (mármint az adataikat), csekkold le esetleg, ha gondolod: [link]

aug. 8. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!