Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ezt a részt ti hogyan képzelné...

Ezt a részt ti hogyan képzelnétek el?

Figyelt kérdés
Szóval a történet egy nyomozással kezdődik, a gyilkosságnak különösnek kell lennie. Úgy értem ezt hogy valami olyan ami még a sokat látott nyomozókat is felkavarja, ami nem megszokott hazánkban. Tudtok ötleteket adni bizzar gyilkosságokhoz?
2020. okt. 8. 23:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10. A legnagyobbak is rengeteg helyről merítettek.
2020. okt. 9. 06:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Merítenek és nem azt mondják, hogy találj ki helyettem valamit🤷🏻‍♀️
2020. okt. 9. 06:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
De am figyi, az nem baj ha merítesz más helyről, de nem olyan nehéz saját szörnyet kitalálni. Én pl horror novelákkat szoktam írni, és bár a legtöbb storyban egyáltalán nincs szörny, van egy külön füzetem arra, hogy milyen szörnyeket találok ki. Pl van olyan akinek a hátából álnak ki a lábai, szemei is a lábainak helyezkednek, feje pedig egy olyan csökönyös nyúlvány ami inkább egy rothadó húscafathoz hasonlít. Semmi természetes nincs ebben a lényben, egyszerűen kitaláltam. Sok sikert, hogy neked is menjen😉
2020. okt. 9. 06:13
 14/19 A kérdező kommentje:
13. Az én főszereplőm inkább amolyan sámán szerűség lesz aki spirituális indíttatásból gyilkol.
2020. okt. 9. 06:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Talán ez lehetne egy fantasy világ kis szelete mielőtt alkotnék egyet.
2020. okt. 9. 06:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Tizenkettest osztom
2020. okt. 9. 06:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Kezd kibontakozni bennem egy sztori, a gyilkos egy háttérben mozgó szervezet tagja és azért mutat be véráldozatot hogy megnyugtassa az isteneket és fent maradjon a kozmikus egyensúly.
2020. okt. 9. 06:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Időközben felvezetném azt is hogyan került a szervezetbe.
2020. okt. 9. 06:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Jó kis urban fantasy lesz ebből..
2020. okt. 9. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!