Hogy képzelnétek el ezeket a karaktereket? Hogy néznek ki?
Sziasztok! Az egyik barátnőm ír egy történetet, amiben megkért, hogy rajzoljam le a szereplőket. Ti hogy képzelnétek el a leírás alapján őket? Hogy öltözködnek(különböző évszakokban), milyen a külsejük, milyen hosszú a hajuk, hogy hordják, milyen színű?
Az első lány a történetben egy kick-boxoló, motoros lány. Sokszor agresszív, sértődős és nehezen alakít ki kapcsolatokat.(De azért nem mindig mogorva, sokszor kedves, mosolygós, nevetős). A barátai mindig azzal ugratják, hogy alacsony. Mindenben hülyeségnem benne van. Főleg az ilyen ,,nem mered" dolgokban.
Jól tanul, de csak azt, ami érdekli és elég makacs.
A másik lány mosolygós és nagyon okos. Nehezen barátkozik és eléggé zárkózott. Szeret viszont olvasni, írni, könyvtárba járni és nyelveket tanulni. A baráti társaságban mindig egy új könyvről beszél. Van egy titkos szerelme, aki egy nagyon okos fiú egy másik iskolából, akivel mindig versenyeznek egymással a tanulmányi versenyeken, mivel ők ketten a legkiemelkedőbbek.
A harmadik lány nagyon divatosan öltözködik és táncol. Régen rossz társaságba keveredett, ezért rászokott a cigire és nem tudja letenni. Nem buta az élethez, de nem érdekli a tanulás, nem tud sokáig koncentrálni egyfelé. De nagyon jószívű és szívesen segít mindenkinek. Nagyon érzékeny, sokszor sír, de nagyon szereti a barátait és ha valami sérelem éri őket, akkor kikel magából és agresszív lesz.
Milyennek képzelitek el őket külsőre?( Ők mind mellékszereplők)
1. Lány
Vállig érő feketés hajjal képzelem el, estelg a haja alja lehetne ilyen ombrésan vanalmi nem természetes hajszín (kék, zöld, rózsaszín). Kiengedve horja. Az öltözködés börzseki farmer nadrág. Esetleg valami kisebb tetoválás. :/
2.lány
Hosszú szőke hullámos haj. Esetleg valami divatos szemüveg. Valami rózsaszínes hosszujjú felső, magas derekú farmeral. Kiengedve hordja a haját.
3. Lány (a leírtak alapján a személyisége sok dologban hasonlít az enyémre ezért a külsejében sem tudok teljesen elvonatkoztatni magamtól.)
Világos barna hajjal képzelem el, amit egy kócos kontyba foghatna. Sötétbarna szemekkel. Mivel fel lesz fogva a haja úgyis látszik a füle lehetne az egyik fülében több fülbevaló. Esetleg lehetne kicsit karakteresebb orra (görbe, széles) hogy különleges legyen. Hordjon mom jeanst (szaggatott és kicsit bővebb) egy egyszerű egyszínű (fekete vagy fehér) felsővel.
1. Vagyok!
Még annyit akartam hozzáteni hogy remélem tudsz ebből inspirálódni. Még az is lehet hogy én is lerejzolom őket úgy ahogy elképzeltem. Illetve bocsi az elírásokért csak siettem.
A börzseki az bőrdzseki akarta lenni. Upssz.
Egyébként nagyon tetszett ez a kérdés. Tök jó volt így kitalálgatni a karaktereket. ;)
1. Rövid, fekete haj (eredetileg világosbarna). Piercing. Tetkó. Farmer. Bőrzseki. Én leszbinek is csinálnám. De lehet biszex.
2. Hosszú, barna haj. Szemüveges, de a tanulmányi versenyekre kontaktlencsében megy, mert attól fél a srácnak nem tetszene a szemüveg. Iskolai egyenruha van? Ha nem, akkor ing, szoknya. Talán egy aranyos hajcsat.
3. Az biztos, hogy valami extravagáns hajat adnék neki. Talán rózsaszín. Szerintem a rossz társaság rábeszélte egy tetkóra is (talán egy pillangó? egy elnök arcképe?) Nem tudom milyen az a divatos öltözködés, de én úgy képzelem el, mint aki szeret kihívóan öltözködni (bizonyít magának vagy a rossz társaságnak?), amit a szülei előtt szégyel. Lóg az órákról, kikezd a tanárokkal, csínyeket követ el.
Habár itt már hozzá nyúltam a személyiségéhez is
Nekem is tetszett a kérdés. Megmozgatta a fantáziám
1.
Fiúsan rövid, szőkésbarna haj, barna szem. Nem sokat foglalkozik az öltözködés el, fontosabb számára a kényelem. Sima, egyszínű pólókat hord, otthon macinacit. Télen piros pufikabát és bakancs, nyáron trikó-rövidnaci kombó sportcipővel.
2.
Hosszú, világosbarna haj, kék szem. Halvány szeplők. Öltözködése kissé elegánsabb. Szeret blúzokat hordani, nadrággal és szoknyával egyaránt. Télen barna szövetkabátot hord és csizmát, nyáron vintage stílusú ruhákat zárt orrú szandival.
3.
Fekete haja van, ami picivel a válla fölött ér véget. Főként farmert hord, de rövid szoknyákat is szívesen felvesz. Télen bakancsot hord, nyáron kertésznadrágot és szandit.
1. Fekete, kissé hullámos haj, de nem olyan rövid, hanem minimum váll alá ér. De ha nem is fekete, akkor esetleg nagyon sötétbarna hajjal képzelem el, amit általában kiengedve hord. A szeme sötétbarna. Illetve olyannak képzelem el, akinek általában tussal ki van húzva a szeme. Sokszor fekete bőrdzsekit hord, de ezenkívül elég átlagosan öltözködik, általában fekete farmert hord. Nem annyira érdekli az öltözködés, általában a farmer+rövidujjú póló kombóban van. Kb. minden évszakban így öltözködik, nyáron esetleg sima rövidnadrág, de nem olyan húú de rövid. Szóval na, nem öltözködik kihívóan.
2. Világosbarna vagy sötétszőke haj, (világos) kék szem. Vállig/váll fölé érő egyenes haj, amit általában kiengedve hord, de van amikor összefogja. Szemüveges, de sokszor kontaktlencsét hord. Szereti a virágos ruhákat, szoknyákat, szeret csinosabban öltözködni. Szóval általában világos színű ruhákat, szoknyákat hord. Télen is sokszor hord szoknyát, de általában elegánsabb, magasderekú nadrágokat hord. Nem nagyon hord farmereket meg ilyeneket, hanem azokat a tipikusan "elegáns nadrágokat". Szövetkabátot és bokacsizmát szokott télen hordani.
3. Hmm... talán világos szőke haj, de őszintén sötétbarna és fekete hajjal is eltudnám képzelni. Kissé hullámos haj, kb. mellig érő. Sokszor befonva hordja a haját. Általában térd fölé érő ruhákat hord, azok is általában sötét színűek. Szereti a magassarkúkat és sminkelni is szeret. Télen a magassarkút csizmára cseréli, de a térd fölé érő ruhák megmaradnak, csupán húz hozzá vastagabb harisnyát. Világosbarna szövetkabátot hord telenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!