Ti hogy képzelnétek el (kinézetre) ezt a lányt? (bővebben lent)
Szeretnék írni egy könyvet, és ő lenne a főszereplő. Nekem már teljesen megvan az elképzelésem, csak arra lennék kíváncsi, hogy kb. ugyanaz az elképzelés-e.
(tudom, hogy mindenki úgy képzeli el, ahogyan ő szeretné, én csak arra vagyok kíváncsi, hogy hasonlít-e.)
Tehát:
- név: Alex Baker
-kor: 16 év
-beszélt nyelvek:angol, francia
-lakhely: Miami, Palm street 31.
-legjobb barátja: Becky
-kedvenc szín: lila
-kedvenc állat: cica, ló
-hobbi: bulizás, bulizás és bulizás :)
-személyisége: magabiztos, van önbizalma, vicces
álma: nincs konkrét vágya
-egyéb: koleszos, 10-es, és egyszerre tud laza is lenni, de kifejezetten csajos is.
... pfff... ez így extra fail, drága... nem tudom, hány éves vagy, de ha ezekkel a szempontokkal akarsz véleményt hallani, akkor ez egy rohadt nagy Mary Sue-s történet lesz, egy átlagos, sablonos, DE tökéletes lánnyal a középpontban... :/
amúgy meg nem ebből kell az olvasónak rájönnie, hogyan néz ki a szereplő, hanem neked kell leírnod, hogy te hogyan képzelted, de épp csak annyira, hogy még ne erőltesd belénk...
ha kell egy kis segítség, akkor írj nyugodtan, vállalok bétázást, meg minden, de így, ezzel nem fogsz sokra menni :)
szívesen segítek, ha gondolod, írj pü-t.
Én egy téves sztereotípián alapuló átlagos amerikai csitrinek képzelem el, aki baromi unalmas és megszokott (regényekben), azaz...
*vékony (de ugyanakkor van melle és feneke)
*világos barna hullámos haj
*zöld szemek
*és az első fejezetben rájön, hogy természetfeletti képességei vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!